Redactia.ro
Home » Stil de viață » Eşti superstiţios? Care sunt cele 3 lucruri pe care eşti obligat să le ţii în casă, dacă vrei să ai belşug

Eşti superstiţios? Care sunt cele 3 lucruri pe care eşti obligat să le ţii în casă, dacă vrei să ai belşug

Obiectul pe care să-l ții mereu la intrarea în casă pentru noroc și spor la bani. Secretul pentru a scăpa definitiv de ghinionul din viața ta

Dacă ești o persoană superstițioasă, atunci cu siguranță ții cont de obiectele pe care le pui în casa ta, din simplul motiv că acestea aduc belșug. Iată ce trebuie să ai neapărat în casa ta, dacă vrei bogăție.

Iată cum poți să atragi norocul, bogăția și belșugul în casa ta, doar dacă ai aceste obiecte.

Clopoțeii de vânt

Sunt niște obiecte cu tradiție feng shui. Se consideră că acești alungă emoțiile și gândurile negative ale oamenilor, pentru ca în casa ta să intre doar bunăstarea.

Bănuții chinezești

Bănuții chinezești sunt semnul chinezesc al prosperității. Ce al mijloc mai simplu de a atrage bogăția în casa ta decât având aceși bănuți?  La ușa de la intrare, trebuie să pui șase astfel de bănuți, legați cu o fundă roșie.

Pușculiță mov

Culoarea mov este considerată culoarea bogăției și a prosperității materiale în tradiția feng shui. Astfel, dacă ai mereu mărunțis prin casă, o soluție foarte bună este să cumperi o pușculiță violet în care să îi tot strângi. Înainte de a-i pune pe ai tăi, pune niște bani aurii, noi, pentru că aceștia sunt sămânța bună din care va ieși rodul.

Unde se pun bijuteriile

Toate bijuteriile tale care au pietre prețioase, precum și cele din aur, trebuie să stea ăn colțul prosperității. Acesta este localizat în parte sud-estică a casei. Acestea or atrage luxul și bunăstarea.

Bambusul

Trebuie să ai un lemn de bambus, într-o vază de culoare violet. Aceasta trebuie să aibă gura mai strâmbă decât baza și va atrage tot norocul asupra casei.

Multe fructe

Trebuie să ai o fructieră plină, pentru în tradiția feng shui fructele reprezintă bogăția și belșugul în toate aspectele vieții. Trebuie să așezi fructiera în colțul sud-estic. De asemenea, ea trebuie să fie de culoare violet sau aurie.

Broasca

Pune o broască norocoasă, cu fața spre ușa ta de la intrare, pentru că ea va veghea ca în casă să intre numai bogăție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: