Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv!

Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv!

Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv!

Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv! Regulile Feng Shui te ajută să duci o viață echilibrată și armonioasă.

A devenit o modă ca oglinda să aibă locul ei bine meritat în dormitor. Însă, regulile feng shui ne strică bucuria. Se pare că locul oglinzii nu este nicidecum în camera unde dormim. Specialiștii au o explicație logică pentru acest lucru. Nu este bine să ne privim chipul imediat cum ne trezim. De altfel, energiile cu care pășim în acea cameră pot fi respinse dacă oglinda este poziționată spre ușa de la intrare. Dacă oglina stă deasupra patului, pe perete, acesta este semn că toate problemele din familie vor fi stranse acolo.

Dacă ai acest obiect în dormitor, scoate-l imediat. Este nociv!

Oglinda este un captator de energii și vibrații, iar multe dintre ele nu sunt întotdeauna pozitive. De asemenea, oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare. Amplasarea acesteia pe hol va face ca orice energie pozitivă intrată în casă să fie respinsă.
Oglinda nu trebuie să reflecte nici ușa de la baie sau pe cea de la bucătărie. Oglinda nu trebuie să reflecte nici colțurile obiectelor de mobilier sau grinzile, fapt pentru care trebuie poziționată vertical. Cel mai indicat este ca în oglindă să se vadă o plantă sau un obiect vechi, care transmite energii pozitive.

Oglinda așezată pe ușa de la baie, în interior, atrage energiile pozitive. E bine ca oglinda să reflecte lumina în întreaga cameră, să nu interfereze foarte mult cu ea, să nu o ascundă sau să o ‘taie’.

E de preferat să ai în casă oglinzi mari, pe care să le poziționezi în locuri în care nu intră cel mai adesea musafirii, cu exceptia dormitorului. Oglinzile trebuie să fie mereu curate pentru ca energia să circule liber, în flux continuu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: