Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ești un pasionat al filmelor horror? Cele mai așteptate 3 producții Netflix, lansate în octombrie. Sigur te vor face să sari din pat

Ești un pasionat al filmelor horror? Cele mai așteptate 3 producții Netflix, lansate în octombrie. Sigur te vor face să sari din pat

Ești un pasionat al filmelor horror? Cele mai așteptate 3 producții Netflix, lansate în octombrie. Sigur te vor face să sari din pat

Ești un pasionat al filmelor horror? Cele mai așteptate 3 producții Netflix, lansate în octombrie. Sigur te vor face să sari din pat!

Sigur te vor face să sari din pat

Luna octombrie, în care sărbătorim Halloween-ul, este momentul perfect pentru a te înspăimânta cu aceste producții de groază. Iată top 3 filme și seriale de groază de pe Netflix care se lansează în această lună:

  1. „The Conference”

„The Conference” este un film suedez de groază, plin de elemente comice, care va fi disponibil pe Netflix începând cu vineri, 13 octombrie. Această dată pare să fie cu adevărat potrivită pentru un film care promite să te sperie și să te facă să râzi în același timp. Filmul, bazat pe romanul lui Mats Strandberg, este regizat de Patrik Eklund și co-scris de Eklund și Thomas Moldestad. Pe lista producătorilor executivi se află nume sonore precum Mats Strandberg, Jonathan Ridings și Tim King. Katia Winter, Eva Melander și Adam Lundgren sunt actorii principali care îți vor ține companie în această aventură.

Povestea filmului prezintă un eveniment de team-building aparent obișnuit pentru angajații unei municipalități, care, ulterior, se transformă într-un coșmar. Acuzații de corupție încep să circule și să afecteze mediul de lucru, iar în același timp, o figură misterioasă începe să îi ucidă pe participanți.

„O conferință de team-building pentru angajații municipalității care se transformă într-un coșmar atunci când acuzațiile de corupție încep să circule și să afecteze mediul de lucru. În același timp, o figură misterioasă începe să îi ucidă pe participanți.”, se arată în prezentarea filmului.

  1. „I Woke Up A Vampire”

Cu o lansare tocmai în timp pentru Halloween, serialul canadian de comedie fantezistă pentru adolescenți „I Woke Up A Vampire” va fi disponibil pe Netflix în octombrie. Acest serial original Netflix canadian, cu licență internațională, a fost creat și scris de Tommy Lynch. Trailerul oficial a confirmat că lansarea serialului va avea loc marți, 17 octombrie 2023. Iată sinopsisul:

„Carmie Henley se trezește în ziua în care împlinește treisprezece ani și descoperă că are brusc puteri supranaturale. Cu ajutorul celui mai bun prieten al ei, Kev, un tocilar de benzi desenate, ea descoperă că este o Vampling: jumătate om, jumătate vampir, așa cum este descrisă în seria de benzi desenate Blended, despre copiii oamenilor și legendele mitice. Carmie, care este adoptată, se află într-o călătorie în care descoperă cine, ce, când, unde și cum este ea însăși. Cam mult de cerut de la un copil care jonglează cu pubertatea, muzicalul din gimnaziu și un Van Helsing pe urmele ei. Carmie se află într-o poziție unică: vrea să fie remarcată vs. trebuie să se ascundă.”

  1. „TheDevil on Trial”

Acest film documentar de pe Netflix, intitulat „The Devil on Trial”, aduce în prim-plan reconstituirea procesului lui Arne Cheyenne Johnson, un bărbat care a încercat să își dovedească nevinovăția printr-o apărare bazată pe afirmarea posedării demonice. Lansarea sa este programată pentru data de 17 octombrie.

Cunoscut și sub numele de „Cazul Diavolul m-a făcut să o fac”, acesta este unul dintre cele mai celebre procese din istorie. Arne Cheyenne Johnson, în vârstă de 19 ani, a încercat să argumenteze că este nevinovat de crimă, susținând că a fost posedat de un demon. Descrierea oficială a documentarului realizat de Netflix este următoarea:

„Documentarul „The Devil on Trial” explorează prima – și singura – dată când „posesia demonică” a fost folosită oficial ca apărare într-un proces de crimă din Statele Unite. Cu mărturii directe despre presupusa posesie demoniacă și o crimă șocantă, această poveste extraordinară ne obligă să reflectăm asupra fricii noastre de necunoscut.”

Te așteaptă o lună plină de groază și mister, așa că pregătește-te să te bucuri de aceste producții de neuitat de pe Netflix!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: