Redactia.ro
Home » Monden » „Eu mai am un băiat, nu v-am zis?” Tavi Clonda a făcut anunțul uimitor pe internet! Cine este tânărul din imagini, de fapt

„Eu mai am un băiat, nu v-am zis?” Tavi Clonda a făcut anunțul uimitor pe internet! Cine este tânărul din imagini, de fapt

GALERIE FOTO (5)

Tavi Clonda a făcut anunțul neașteptat pe rețelele de socializare care i-a șocat toți urmăritorii săi. Soțul Gabrielei Cristea a anunțat că mai are un băiat de care are grijă, iar în acel moment toți au rămas cu gura căscată. Iată cine este, de fapt, tânărul și ce legătură are cu bărbatul.

Nu mai este niciun secrete faptul că Tavi Clonda este extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi absolut orice se întâmplă în viața lui. Atât el, cât și soția sa nu se tem să își susțină în public părerile și ideile, făcând uneori haz de necaz.

Cine este băiatul lui Tavi Clonda

Pe contul de socializare al lui Tavi Clonda a apărut un videoclip în care artistul se află alături de un adolescent pe care îl prezintă a fi băiatul său. Soțul Gabrielei Cristea i-a lăsat pe fanii săi să fiarbă puțin, spunând că numele micuțului este Cezar.

De fapt, acesta este nepotul său, de care are grijă ca de fiicele sale. Cei doi au decis să meargă împreună la dentist, urmând să se bucure ulterior de o zi ca băieții. Se poate vedea clar faptul că Tavi este mai mult decât fericit să se afle în prezența nepotului său și este dispus să își împartă timpul cu el și fiicele lui, Victoria și Iris.

„Tavi Clonda: Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Chiar mai am un băiat! Este vorba de nepoțelul meu, Cezar. Ce faci, Cezar?

Cezar: Bine, la dentist…

Tavi Clonda: La dentist! Asta voiam să vă zic. Dacă dimineață am fost cu fetele la medic, de ce să nu-mi iau și al treilea copil, nepoțelul Cezar, să am grijă un pic de el?! Și după ce mergem la dentist, mai avem niște drumuri de făcut. Hai, stați cu noi să vă arătăm pe unde mergem ca băieții. Fetele au rămas singure acasă, 5 la număr! O să ne sune disperate. Stați cu noi, sa vedeți ce se întâmplă! Pa!”, a fost dialogul pe care l-au purtat Tavi Clonda și nepotul lui, înainte să intre în cabinetul medicului.

Tavi Clonda, un tătic responsabil și devotat

Tavi a demonstrat de-a lungul timpului că este un tătic devotat, care se implică mereu în viața fiicelor sale. Acesta face tot posibilul să nu petreacă foarte mult timp departe de Victoria și de Iris, motiv pentru care spectacolele sale nu sunt organizate departe de casă. Recent, acesta a mărturisit că cele două fetițe dețin mereu controlul, însă el și Gabriela Cristea fac tot posibilul pentru a le menține pe linia de plutire.

„Șefele sunt cele mici. Ele dictează până la un moment dat, după aia intervenim și noi. Nu e vorba de șefi, dar cumva începem să ne organizăm să ne facem fiecare treaba lui. Abia așteptam să intre Gabriela în concediu, dar acum e mai mare balamuc, că ea așteaptă tot de la mine. Eu, dacă eram în concediu, așteptam de la ea”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: