Redactia.ro
Home » Sport » Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT. Duel între starurile Ronaldo și Mbappe

Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT. Duel între starurile Ronaldo și Mbappe

GALERIE FOTO (4) Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT.

Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT. Miercuri, 23 iunie, Portugalia și Franța se vor duela, de la ora 22.00 în cadrul etapei a treia din Grupa F a Campionatului European 2020. Ronaldo, jucătorul portughezilor și Mbappe, atacantul Franței, se vor lupta pe stadionul Puskas Arena, din Budapesta.

Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT. Duel între starurile Ronaldo și Mbappe

Update, ora 23.58 Final de meci! Portugalia- Franța, 2-2! Echipa francezilor va ajunge în București pentru a se lupta cu Elveția

Campionatul European Faza Grupelor

Update, ora 23.54 Arbitrul nu a dat penalty! Probabil cel mai greu penalty din acest meci. În acest moment, Franța se află pe primul loc cu 5 puncte, Portugalia pe locul 2 cu 4 puncte, Ungaria pe locul 3 cu 4 puncte și Germania, pe locul 4 cu 3 puncte.

Update, ora 23. 53 Posibil penalty pentru Franța! Coman a fost faultat.

Update, ora 23.45 Presnel Kimpembe primește cartonaș galben din partea arbitrului pentru comportament agresiv. Francezul l-a faultat pe Cristiano Ronaldo

Update, ora 23.35 Portugalia-Franța, scor 2-2! În aceste momente, ambele echipe se luptă pentru calificarea în optimi. Un sfert până la final și până când vom afla ce echipă se va înfrunta cu Elveția la București, în data de 28 iunie.

Update, ora 23.21 Goool! Cristiano Ronaldo înscrie cel de-al doilea gol. 2-2 Portugalia-Franța. Din nou, se mută clasamentul în optimi. 

Update, ora 23.20. Din nou penalty pentru Portugalia! A treia lovitură de la 11 metri.

Update, ora 23.09 Goool! Benzema înscrie din nou! Scor 2-1 pentru Franța! Problemă pentru Portugalia. În acest moment, echipa se află pe locul 4 și riscă să iasă din EURO 2020. Portugalia-Franța este, cel mai probabil, unul dintre cele mai interesante meciuri de la Euro 2020. 

Update, ora 23.07 Începe cea de-a doua repriză Portugalia-Franța, După 45 de minute, scorul este de 1-1, ambele marcate din penalty. În acest moment, ambele echipe sunt calificate în optimi.

Update, ora 22.50 Finalul primei partide!

Update, ora 22.46 Goool! Franța egalează! Benzema a dat gol, iar scorul este acum 1-1 Portugalia-Franța. 

Update, ora 22.45 Penalty pentru Franța! Kylian Mbappe a fost faultat în careu.

Update, ora 22.42 Arbitrul acordă lovitură liberă după ce Kimpembe de la Franța, l-a faultat pe Cristiano Ronaldo.

Până în acest moment sunt calificate în optimi 12 echipe: Italia, Țara Galilor, Elveția, Belgia, Danemarca, Olanda, Austria, Anglia, Croația, Cehia, Suedia, Franța. În această seară vom afla ultimele 4 formații care merg în faza următoare. Învingătoarea Grupei F va juca la București în optimile de finală, pe Arena Națională.

Portugalia-Franta EURO 2020

Update, ora 22.30 Goool! Cristiano Ronaldo marchează pentru Portugalia! Scor 1-0 Portugalia-Franța. La 36 de ani, Ronaldo intră pe teren cu o motivație incredibilă. În acest moment, Portugalia este pe primul loc cu 6 puncte. 

Update, ora 22.28 Penalty pentru Portugalia! Cartonaș garlben pentru Lloris de la Franța.Portarul  îl accidentează pe Danilo Pereira. Acesta primește îngrijiri medicale pe teren.

Update, ora 22.17 Kylian Mbappe, oportunitate de marcare în poarta Portugaliei. Mingea a fost respinsă, iar șutul francezului este blocat.

Update, ora 22.15 Griezmann de la Franța trimite mingea în spatele apărării adverse, însă coechipierul său nu profită de ocazie.

Update, ora 22.10 Oportunitate pentru Franța!Pogba, de la Franța trimite mingea către poarta Portugaliei, dar portarul iese și reține. Fanii portughezi îi încurajează pe jucători.

Update, ora 22.00 A început meciul!

Euro 2020. Portugalia-Franța LIVE TEXT. Miercuri seara, de la ora 22.00, va avea loc meciul dintre Portugalia și Franța. Ronaldo, de la echipa Portugaliei și Mbappe, de la echipa francezilor, sunt cele două staruri care se vor lupta miercuri seară. Milioane de europeni așteaptă nerăbdători această partidă care va fi transmisă în direct pe PRO TV. De asemenea, partida de la UEFA EURO 2020  poate fi urmărită live stream pe Protvplus.roVoyoOrange TVtelekom TV și HORIZON.go.

Echipele probabile:

Portugalia: Rui Patricio – Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, Renato Sanches, Bruno Fernandes – Felix, Ronaldo, Diogo Jota
Selecționer: Fernando Santos

Franța: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante, Rabiot – Griezmann, Benzema, Mbappe
Selecționer: Didier Deschamps

Meciul va avea loc pe stadionul Puskas Arena, din Budapesta și va fi arbitrat de Antonia Miguel și Mateu Lahoz. Franța este calificată în optimile de finală ale Campionatului European. O victorie i-ar asigura acesteia primul loc în grupă. De asemenea, francezii pot termina și cu un egal pe primul loc, însă cu condiția ca Germania să nu învingă Ungaria.

De cealaltă parte, Portugalia are nevoie de o victorie împotriva Franței pentru a se califica în optimi, având șansa să încheie grupa pe primul loc, dacă îi înfrânge pe francezi și dacă Germania nu învinge echipa maghiarilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: