Redactia.ro
Home » Sport » EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT. Mii de suporteri pe stadionul din Budapesta

EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT. Mii de suporteri pe stadionul din Budapesta

GALERIE FOTO (3) EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT.

EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT. Sâmbătă, cele două echipe se vor întâlni, de la ora 16.00, în runda secundă a grupei F de la Euro 2020. Ungaria și Franța se vor lupta, avându-i în frunte pe cei mai buni fotbaliști din Europa.

EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT. Mii de suporteri pe stadionul din Budapesta

Update, ora 17. Ungaria-Franța, 1-1. Campioana Mondială Franta nu reușește sa câstige la Budapesta. În fata a peste 60.000 de suporteri, Ungaria a făcut un joc de senzație, fiind prima echipă care a marcat în această partidă. Franța este prima în grupa F de la Euro 2020, cel puțin până la disputa dintre  Portugalia și Germania, care va avea loc sâmbătă,  la ora 19.00.

Update, ora 17.52. Mai sunt doar câteva minute până la finalul partidei Ungaria-Franța. Tensiunea crește pe stadionul din Budapesta. Emoții și secunde prețioase pentru Franța.

Minutul 65. Gol! Griezmann a  marcat primul gol al Franței împotriva Ungariei. După mingea trimisă de Mbappe, Antoine Griezmann a centrat în poarta Frantei. Scorul Ungaria- Franța este 1-1

Update, ora 17. 10. Ungaria are posesia mingii de 32%, iar Franța de 68%. Au trecut deja 10 minute de la inceperea celei de-a doua reprize, iar scorul rămâne de 1-0 pentru Ungaria.

Update, ora 17.06 A început repriza a doua. Scorul este de 1-0 pentru Ungaria. Franța aruncă de la margine, de pe partea stângă, în jumătatea adversă.

Update, ora 16.50. Prima repriză a partidei Ungaria-Franța s-a terminat. Maghiarii sunt cu un pas în fața francezilor, după ce Sallai a înscris primul gol pentru Ucraina.

Update, ora 16.46. Franța a primit lovitura! 1-0 pentru Ungaria. Lloris nu a putut să oprească lovitura jucătorilor maghiari. Roland Sallai a dat pasa de gol, pentru Attila Fiola.

Update, ora 16.45 N’Golo Kante de la Franţa îl trage în jos pe Laszlo Kleinheisler. Kylian Mbappe a încercat o nouă tragerela la poarta Franței, dar a eșuat.

Meciul Ungaria-Franța se poate vedeta și live stream Protvplus.ro, Voyo, Orange TV, telekom TV și HORIZON.go.

Partida Ungaria-Franța este urmărită de milioane de europeni, dar și de cei peste 60.000 de spectatori maghiari care s-au adunat pentru a-și susține echipa. Meciul Ungaria-Franța din Grupa F de la Euro 2020 se joacă acum și poate fi urmărit la TV pe Pro tv.

Update, ora 16. 35 Ocazie mare pentru atacantul Mbappe. Aceasta a ratat șansa de a oferi un punct echipei sale împotriva Ungariei, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Scorul rămâne 0-0 în partida Ungaria-Franța.

Mbappe, in Ungaria

Update, ora 16. 25 Adam Szalai, căpitanul Ungariei a fost schimbat, acesta părăsind partida de fotbal,  acuzând stări de rău. Szalai a luptat extrem de mult si a fost extrem de agresiv din punct de vedere al jocului. Galeria maghiarilor este de-a dreptul incendiară, încurajându-i pe unguri.

Update, ora 16.15 Faza foarte buna a francezilor. Mbappe a fost la un pas să centreze îm poartea echipei adversare, dar Ungaria rezistă. Mbappe, fotbalistul în vârstă de 22 de ani și colegii lui au avut un debut în forță la Euro 2020, chiar contra campioanei mondiale din 2016, Germania, dar s-a impus cu 1-0, la Munchen.

16.00 Franța este marea favorită în partida de azi, de la Budapesta. Atacantul echipei, Kylian Mbappe poartă un tricou cu inițialele echipei Paris Saint-Germain, un lucru inedit. Ioana Cosma  si Ion Alexandru sunt comentatorii români care ne vor ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în timpul meciului.

EURO 2020. Ungaria-Franța LIVE TEXT. Meciul dintre Ungaria și Franța are loc pe stadionul din Budapesta, pe „Ferenc Puşkaş” Arena. În prima rundă a grupei F, Ungaria a fost învinsă de Portugalia, scor 0-3, iar Franța a câștigat în fața Germaniei, scor 1-0. În acest moment, mii de suporteri din Ungaria sunt pe stadion pentru a-și susține echipa națională.

Jucatorii Ungaria-Franta

Ungaria și Franța s-au mai întâlnit de șapte ori până acum, iar bilanțul este egal, spre surprinderea tuturor. Cele două echipe au bifat câte trei victorii în meciurile directe, iar încă o partidă s-a încheiat la egalitate. Cu toate astea, echipa Ungariei nu a mai bătut Franța din 1971, în preliminariile pentru Euro 1972. Atunci au câștigat cu 2-0.

Meciul dintre Ungaria și Franța, din etapa a doua a grupelor de la UEFA Euro 2020, este arbitrată de o echipă d arbitri din Anglia, condusă de Michael Oliver. „Pentru noi e o motivație incredibilă să jucăm împotriva campioanei mondiale, favorita clară și la acest turneu, o națională care are jucători precum Mbappe, un fotbalist de pe altă planetă. Pentru noi cel mai important este să progresăm, ăsta a fost obiectivul de când am preluat postul”, a spus Marco Rossi, selectioner Ungaria.

Ungaria – Franța, echipe de start:

Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, Szalai – Nagy – Nego, Kleinheisler, Schafer, Fiola – Szalai, Sallai
Rezerve: A. Bogdan, Dibusz, Cseri, Holender, Kecskes, Lang, Lovrencsics, Nikolivcs, Schon, Siger, K, Varga, R. Varga
Selecționer: Marco Rossi

Franța: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba, Kante, Rabiot – Griezmann – Benzema, Mbappe
Rezerve: Mandanda, Maignan, O. Dembele, Dubois, Giroud, L. Hernandez, Kounde, Lemar, Lenglet, Sissoko, M. Thuram, Tolisso
Selecționer: Didier Deschamps

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: