Redactia.ro
Home » Monden » Eva şi David Măruţă s-au pus pe colindat! Dovada clară că cei doi o moștenesc pe artista Andra – VIDEO

Eva şi David Măruţă s-au pus pe colindat! Dovada clară că cei doi o moștenesc pe artista Andra – VIDEO

Eva şi David Măruţă reușesc să impresioneze de fiecare data! Copiii Andrei și ai lui Cătălin s-au pus pe colindat! Și se pare că o moştenesc pe mama lor Andra! 

Eva și David Măruță s-au pus pe colindat în pragul sărbătorilor. Copiii Andrei și lui Cătălin le-au pregătit internauților surprize înainte de Crăciun.

Este clar că atât Eva, cât și David le calcă ușor pe urme părinților lor. Le vine ușor să cânte, precum Andra, și se comportă extrem de natural în fața camerelor de filmat, așa cum face și Cătălin.

Eva și David Măruță, colinde în prag de sărbători

La cei 9 ani ai săi, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă nu are deloc emoții în faţa camerelor sau a microfonului. Așadar, acum îl descoperim pe David Măruță în postura de cântăreţ. A cântat și filmat colindul „Rocking Around The Christmas Tree”. Videoclipul este realizat cât se poate de profesionist, într-un decor de sărbătoare, lângă un brad împodobit și cadouri, așa cum face orice artist. David s-a preocupat și de ţinută de videoclip, pe care a potrivit-o cu mesajul pe care îl transmite. O are alături şi pe sora lui, micuța Eva.

Curioși ce a ieșit? Iată imaginile:

Chiar dacă are doar 5 ani, micuţa Eva a demonstrat la rândul ei că se pricepe la colindat! Și-a ales un colind mai liniștit pe care l-a interpretat din brațele mamei sale Andra. Eva cântă melodia „Who Would Imagine A King”. Din videoclip se poate observa cât de atașată este micuța de Andra.

Eva Măruţă are propriul ei cont de Youtube, cu peste 150.000 de urmăritori. Micuța Andrei și a lui Cătălin Măruță are success și pe Instagram, unde are peste 275.000 de fani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: