Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Anamaria Prodan, detalii explozive despre scandalul cu Reghecampf: „E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, detalii explozive despre scandalul cu Reghecampf: „E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii”

Anamaria Prodan, detalii explozive despre Reghecampf

Anamaria Prodan a reacționat după un nou scandal pe care l-a avut cu încă soțul Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a acuzat-o pe impresară ca i-ar fi furat un skijet și a venit cu Poliția ca să-l ia.

Anamaria Prodan a filmat toată scena și a pus imaginile pe rețelele de socializare. În mesajul de pe Instagram, ea povestește cu lux de amănunte despre scandalul cu Reghecampf.

Ce s-a întâmplat între cei doi

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf. Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă”, a spus impresara pe Instagram.

Noi declarații dure făcute de impresară

Spiritele s-au încins după ce discuțiile dintre cei doi au degenerat din cauza skijetului și al copilului pe care cei doi îl au împreună. Anamaria Prodan a venit cu noi precizări pentru www.redacția.ro la o zi după incident.

„Lucrurile dobândite în timpul căsniciei rămân în familie. Cum terminăm divorțul împărțim jumătate jumătate tot ce a luat și tot ce a rămas . Așa este firesc. Așa este normal. Am muncit 17 ani amândoi pentru copii, pe vremea aia nu s au îngrămădit fetele de oraș să-l ia pe Reghecampf. Nu era interesant atunci. Nu avea milioane.  E ușor să stai o viață cum am zis cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost să-l păcălești să torni repede copii și să stai după la salon la unghii și la restaurant cu fetele. E grea munca, știu. E greu să nu ai vacanță intr-o viață. E greu să dormi câteva ore pe noapte. E greu să faci bani cinstit …Poate lumea judecă. Dar nimeni nu este în pantofii mei. Eu îmi apăr lucrurile muncite pentru copiii mei.

Eu nu am plecat de acasă cu golanii, nu am făcut copii cu ei, nu am luat banii familiei să-i fac cadou, nu am făcut business-uri golanilor, nu m-am făcut de râs prin păduri cu golanii, nu am avut anturaj de sifoane și prostituate sau pești … Eu sunt Anamaria Prodan și am să lupt pentru copiii mei până la  capăt ! Am alături de mine un campion care nu se lasă tras sau provocat în așa mizerie . Se uită ca bărbat de departe și rămâne uimit. Ronald nu se bagă în mizerie niciodată . Preocupare lui este să ne fie bine mie și copiilor. Este lângă copiii mei non stop îi susține si ajută mereu. Asta este tot ce contează ! În rest îmi cer din nou scuze eu pentru tot ce face Reghecampf. Sunt nevoită doar să apăr ce a mai rămas”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru www.redacția.ro.

Nu este primul episod între cei doi în care Reghecampf îți acuză soția că i-ar fi luat bunurile. În luna mai a acestui an, antrenorul a spus că soția sa i-ar fi furat două mașini și o barcă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în 2006, iar în 2008 au făcut o nuntă ca-n povești. Cei doi au un fiu împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: