Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Andreea D., despre un al doilea copil: „Mereu mi-am dorit o familie cu doi copii”

EXCLUSIV Andreea D., despre un al doilea copil: „Mereu mi-am dorit o familie cu doi copii”

GALERIE FOTO (7) EXCLUSIV Andreea D., despre un al doilea copil

Andreea D., pe numele său real Andreea Dorobanțu, este prima femeie MC din România. Artista a devenit cunoscută odată cu colaborările pe care le-a avut celebrul DJ Sava. Cântăreața este o fire zâmbitoare, naturală și extrem de ambițioasă. În prezent, Andreea se declară o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. În exclusivitate, pentru Redacția.ro, Andreea D. a vorbit despre un al doilea copil.

EXCLUSIV Andreea D., despre un al doilea copil: „Mereu mi-am dorit o familie cu doi copii”

Andreea D. sau Andreea Dorobanțu s-a născut în Ploiești și a devenit cunoscută în industria muzicală după ce a colaborat cu diferiți DJ din țară. Melodiile sale exotice au devenit hit-uri, iar tinerii se distrau vara pe versurile incendiare ale artistei. Andreea D. este căsătorită cu artistul Dave Pryce, pe numele real Silviu Păduranu. Acesta a făcut parte din trupa Deepside Deejays. Cei doi soți lucrează împreună, iar melodiile Andreei sunt compuse chiar de soțul ei. Într-un interviu oferit exclusiv pentru Redacția.ro, Andreea D. a vorbit despre rolul de mamă, dar și despre planul de a deveni mamă a doua oară.

În 2017, artista a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță minunată. Andreea a preferat nașterea naturală, având un travaliu lung. „Naşterea a fost bine. Mă bucur că am trecut prin travaliu, al doilea copil îl voi face la fel. Tatăl este extraordinar de protectiv. Părerile sunt împărtite jumi-juma, dar seamană foarte bine cu tati la ochi. Îmi doresc să fie sănătoasă şi norocoasă în viaţă. Erica Maria o cheamă„, declara vedeta la scurt timp după ce a născut.

Întrebată cum este artista Andreea D. în rolul de mamă, aceasta a spus că încearcă să fie cea mai bună prietenă a fiicei sale. „Recunosc că de foarte multe ori sunt iubitoare deși o învăț pe fiica mea să fie cât mai independentă, pentru că eu așa am fost de mică. Erica este născută în aceeași zi cu mine și are o personalitate foarte puternică, dar este foarte mămoasă. Deși are aproape patru ani, încerc să-i induc faptul că nu trebuie să depindă neapărat de mine sau de altcineva și că ar trebui să se descurce. Mai ales că eu nu voi fi tot timpul lângă ea să o ajut”, ne-a spus Andreea D.

Andreea D. își mai dorește un copil

Deși a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape patru ani, visul Andreei a fost, spune ea, de a avea doi copii. Momentan Erica este mezina familiei, dar artista este pregătită să aducă pe lume și cel de-al doilea copil. Când se va întâmpla acest lucru, ne-a spus chiar ea:„Înainte să o am pe Erica, mi-am dorit întotdeauna o familie cu doi copii. În momentul acesta, dacă mă întrebi pe mine, pandemia a lăsat ceva urme. În momentul acesta, nu, nu vreau un copil, dar pe viitor cu siguranță aș vrea un al doilea copil”, a mai spus artista.

Andreea D. se simte o femeie împlinită, iar 34 de ani, artista are un corp de invidiat. Întrebată care este secretul, cântăreașa a declarat că face sport ori de câte ori îi permite timpul și faptul că mănâncă sănătoas, o ajută să-și mențină silueta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: