Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, studentă la facultatea de Jurnalism. Ce carieră vizează tânăra

EXCLUSIV Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, studentă la facultatea de Jurnalism. Ce carieră vizează tânăra

GALERIE FOTO (7)

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a ajuns la vârsta maturității și este deja studentă a unei facultăți de Jurnalism din București. Din păcate, n-a apucat încă „să guste” din viața de studentă, căci pandemia a ținut-o departe de orele fizice și, implicit, de mutarea în Capitală. Iată prin ce hopuri a trecut și ce planuri de carieră are!

1. Te-ai instalat deja în Capitală? Cum e să locuiești singură?
Carmina: Am avut “norocul” să nu mă pot muta încă din cauza faptului că apartamentul nu este gata în totalitate. Așa că am reușit să trag de timp pentru a mai petrece timp cu toți ai mei. Cu mama, în special.
2. La ce facultate ești? Cum s-a încheiat primul semestru?
Sunt studentă la Jurnalism, primul semestru s-a încheiat destul de bine. Îmi pare rău că nu ne putem duce fizic. Am niște colegi super faini și chiar m-aș bucura să mă pot instala în totalitate acolo.
3. Ai intrat în 2022 fiind nevoită să treci printr-o intervenție medicală de urgență. Despre ce a fost vorba? Te-ai recuperat?
De mică sufeream de miopie. Aveam dureri îngrozitoare de cap și de ochi. S-a stresat mama cu mine atât de mult încât am hotărât sa îmi fac operație cu laser la unul dintre cei mai buni doctori.
4. Cum mai e relația cu tatăl tău (n.r. Liviu Vârciu)? Ați depășit tensiunile din trecut?
Cu tata sunt bine și mă bucura asta. Ne înțelegem super și, cum am mai zis, uneori parca nu e tata, parcă e fratele meu mai mare. Au trecut vremurile rele.

Carmina și tatăl său, Liviu Vârciu

5. A apărut cineva în viața ta? Trăiești vreo poveste de iubire?
Despre subiectul acesta, tot ce pot spune e că încerc sa îmi păstrez părticica asta din viața, privată. Departe de lume. Nu e un secret de stat, dar așa simt ca e mai bine. Sunt bine și mai fericita ca niciodată.
6. Am văzut că ai o comunitate frumoasă pe Instagram. Faci din asta și un business?
Daaa. Îmi place mult sa postez sa fac concursuri, poze… nu mă pot considera un influencer inca, dar cine știe pe viitor… mi ar plăcea să am o comunitate și mai mare prin care să pot crea ceva frumos!

7. Ce ți-ar plăcea să faci pe viitor? Iei in calcul o cariera de „influecer” sau te gândești la ceva mai palpabil in domeniu jurnalismului?
Nu aș putea spune exact. Sunt multe lucururi care mă fascinează și care ma atrag, dar nu m-am gândit inca 100% la ceva anume. Mi ar plăcea să activez în domeniul publicității, dar acum am gânduri mult mai diferite despre aceste domenii, poate le voi afirma când va fi momentul potrivit.

sursa foto: arhivă, Instagram Carmina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini