Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cum se simte acum Mario Joy, după ce s-a vindecat miraculos de diabet. Artistul a dat din casă: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

EXCLUSIV. Cum se simte acum Mario Joy, după ce s-a vindecat miraculos de diabet. Artistul a dat din casă: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

GALERIE FOTO (3)

Mario Joy este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Cariera lui muzicală a cunoscut punctul culminant în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Succesul acestei piese a adus cu el și alte piese, care au făcut ravagii precum „Gold Digger”, „Tocalame”  sau „Can’t get you “. Piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams.

Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru. La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții. Mario Joy ne-a mărturisit și că a lansat, recent, un nouă piesă și că urmează un hit în luna septembrie. ”De curând am lansat piesa Tranquila care merge foarte bine afară, iar în septembrie voi lansa un nou single”, ne-a dezvăluit Mario Joy.

Cum se simte acum Mario Joy, după ce s-a vindecat de diabet

Mario Joy a avut parte de clipe mai puțin frumoase în 2021, când a aflat că suferă de diabet. În perioada în care a fost diagnosticat cu diabet, după multe analize şi vizite la medici, Mario Joy a fost inspirat să compună o piesă, „Time”. Artistul spunea, la acel moment, că boala l-a făcut să își cântărească prioritățile din viață și să își transpună trăirile și gândurile în muzică. De curând, Mario Joy a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Redacția.ro, iar printre altele, acesta ne-a povestit și cum se simte în prezent.Marius Nicula, pe numele lui real, a reușit să se vindece de diabet, ca printr-un miracol. Acesta a urmat sfaturile medicului, iar acum se simte mai bine.

Sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Analizele au ieșit foarte bine, pot spune că am scăpat de diabet. Se poate cu un tratament adecvat si neapărat cu regim alimentar”, ne-a mai spus Mario Joy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: