Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV! De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său. Care este, de fapt, motivul

EXCLUSIV! De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (4)De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său

De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său. Celebrul prezentator își creștinează astăzi băiețelul. Artistul a devenit tătic de băiat anul trecut, dar din cauza pandemiei de coronavirus, petrecerea nu a putut fi organizată. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, a declarat, în exclusivitate pentru Redactia de ce nu participă la botezul fratelui său.

EXCLUSIV! De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său. Care este, de fapt, motivul

De ce nu participă fiica cea mare a lui Liviu Vârciu la botezul fratelui său.Liviu Vârciu este în culmea fericirii. Artistul se poate declara un bărbat împlinit, demonstrând acest lucru prin organizarea botezului fiului său. Astăzi, celebrul prezentator își va creștina singurul fiu, dar alături de el nu va fi și fiica sa cea mare, Carmina.

În exclusivitate pentru Redacția, tânăra ne-a mărturisit că nu va participa la creștinarea fratelui său. Carmina a declarat că a preferat să mai râmână câteva zile la Arad, acolo unde locuiește mama sa, pentru că în câteva zile se va muta în București. „Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele”, ne-a spus Carmina Vârciu.

Așadar, distanța este în principiu motivul pentru care fiica cea mare a lui Vârciu nu poate lua parte la botezul celui mic. În doar câteva zile, adolescenta se va muta în Capitală, pentru a studia la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Liviu Vârciu își creștinează copilul

Vedeta de la Antena 1 are trei copii minunați. Liviu Vârciu are o fiică de 19 ani, pe Carmina, care se va muta peste câteva în București și va fi mai aproape de el. Carmina locuiește cu mama sa, Ami, în Arad. Liviu și Carmina au avut o relație cu urcușuri și coborâșuri, existând și momente tensionate între ei. Cu toate astea, Carmina îl face mândru pe tatăl său, reușind să intre la una dintre cele mai renumite universități din Capitală.

Astăzi, vedeta tv își va creștina fiul, iar printre invitați se numără nume cunoscute din showbiz, respectiv Jean de la Craiova, Andrei Ștefănescu, Pepe și Bella Santiago. ”Eu o să invit toți prietenii mei. Lângă mine au fost tot timpul de ziua mea, la botezul fetei, taraful Cleante cu Diana Matei, regret că vor fi și toată noaptea. Îl am pe Jean lângă mine, am înțeles că va veni și Bella Santiago pentru că s-a legat o prietenie foarte bună la Te cunosc de undeva și eu și soțul ei suntem prieteni de șpriț și n-are cum să nu vină. Voi fi foarte mulți artiști. Acum eu n-am cum să-i opresc dacă vor să cânte o piesă să nu pună mâna pe microfon”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Liviu a postat în urmă cu câteva minute, câteva imagini de la eveniment. Acesta le-a arătat fanilor săi cum arată aranjamentele din locaul de lux și mai ales, ce meniu le-a pregătit invitaților.

Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul. Primele imagini de la marele eveniment

Etichete: