Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul. Primele imagini de la marele eveniment

Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul. Primele imagini de la marele eveniment

GALERIE FOTO (4) Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul. Primele imagini de la marele eveniment

Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul! Artistul este foarte emoționat și a postat deja primele imagini de la marele eveniment. 

Liviu Vârciu își creștinează astăzi copilul. Primele imagini de la marele eveniment

Liviu Vârciu își creștienază astăzi copilul. Vedeta Antena 1 este un tătic mândru și a demonstrat acest lucru prin organizarea evenimentului important din viața celui mic. Acesta a devinit tătic de băiar anul trecut, însă din cauza pandemiei nu a putut să organizeze petrecerea așa cum ar fi vrut, astfel că acum a venit momentul să se ocupe și de acest aspect. La eveniment vor fi prezenți invitați importanți, din toate domeniile.

Acum, Liviu Vârciu a făcut și primele declarații despre petrecerea dată în cinstea creștinării micuțului pe care îl are împreună cu Anda Călin. Cei doi se pregătesc intens de marea petrecere. Printre invitați se numără nume cunoscute din showbiz, respectiv Jean de la Craiova, Andrei Ștefănescu, Pepe și Bella Santiago. Bineînțeles că printre invitați se vor număra și persoane care vor întreține atmosfera la petrecere.

”Eu o să invit toți prietenii mei. Lângă mine au fost tot timpul de ziua mea, la botezul fetei, taraful Cleante cu Diana Matei, regret că vor fi și toată noaptea. Îl am pe Jean lângă mine, am înțeles că va veni și Bella Santiago pentru că s-a legat o prietenie foarte bună la Te cunosc de undeva și eu și soțul ei suntem prieteni de șpriț și n-are cum să nu vină. Voi fi foarte mulți artiști. Acum eu n-am cum să-i opresc dacă vor să cânte o piesă să nu pună mâna pe microfon”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

De asemenea, Liviu Vârciu a postat și primele imagini de la evenimentul important din viața lor. Acesta le-a arătat fanilor cum arată aranjamentele din localul de lux și mai ales meniul care va bucura papilele gustatice ale invitațiilor.

Cum îl cheamă pe băiețelul lui Liviu Vârciu

Cântărețul și prezentatorul TV Liviu Varciu a devenit tată pentru a treia oară. Partenera sa de viață, Anda Călin a adus pe lume, anul trecut, un băiețel pe care îl va chema Liviu Matei. “Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”. Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!”, a relatat cântărețul pe contul de Instagram al lui Pepe, cu ocazia unui mini-interviu.

Liviu Varciu a trecut mai departe într-o nouă etapă și și-a refăcut viața cu Anda Calin, cu care are doi copii, o fetiță și un băiat. Varciu se declară îndrăgostit de soția sa, spunând mai în glumă, mai în serios că se desparte și se împacă în fiecare zi cu Anda. „Și-acum mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc de Anda în fiecare zi. Mă despart de Anda în fiecare zi, mă împac cu Anda în fiecare zi. Și-acum, când am una care merită, că mi-a făcut doi copii, stau în dubii. Că am comis-o când eram tânăr”, a declarat Liviu Varciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: