Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Varciu a anunțat cum îl cheamă pe băiețelul lui. Ce nume inedit i-a ales

Liviu Varciu a anunțat cum îl cheamă pe băiețelul lui. Ce nume inedit i-a ales

Liviu Varciu, fostul membru L.A. care în urmă cu câțiva ani făcea furori cu piesa “Ochii tăi” și fostul iubit al Adelinei Pestrițu, a devenit tătic pentru a treia oară. Acesta a dezvăluit de curând care va fi numele băiețelului său.

Cântărețul și prezentatorul TV Liviu Varciu a devenit tată pentru a treia oară. Partenera sa de viață, Anda Călin a adus pe lume un băiețel pe care îl va chema Liviu Matei. “Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”. Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!”, a relatat cântărețul pe contul de Instagram al lui Pepe, cu ocazia unui mini-interviu.

Liviu Varciu s-a căsătorit zilele trecute în secret

Liviu Varciu, în trecut căsătorit cu frumoasa Adelina Pestrițu, a trecut mai departe într-o nouă etapă și și-a refăcut viața cu Anda Calin, cu care are doi copii, o fetiță și un băiat. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, într-un cadru restrâns, cu doar câțiva prieteni apropiați. Varciu se declară îndrăgostit de soția sa, spunând mai în glumă, mai în serios că se desparte și se împacă în fiecare zi cu Anda. „Și-acum mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc de Anda în fiecare zi. Mă despart de Anda în fiecare zi, mă împac cu Anda în fiecare zi. Și-acum, când am una care merită, că mi-a făcut doi copii, stau în dubii. Că am comis-o când eram tânăr”, a declarat Liviu Varciu.

Cantaretul mai are o fata, pe Carmina, din relatia cu Amy Teiceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: