Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | El este românul care s-a sinucis după ce și-a împușcat soția în salonul de înfrumusețare. Alin a recurs la acest gest din gelozie

EXCLUSIV | El este românul care s-a sinucis după ce și-a împușcat soția în salonul de înfrumusețare. Alin a recurs la acest gest din gelozie

Alin Marius alături de soția sa, Yanitsa Nikolava, și de cei doi copii.

Alin este românul care și-a împușcat soția în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare, la Ruse, apoi s-a sinucis. Cei doi formau o familie și aveau împreună doi copii minori, iar Alin mai avea un băiat major din prima căsnicie. Potrivit apropiaților, acesta ar fi recurs la gestul necugetat din gelozie, mai ales că ar fi intrat la suspiciuni în privința femeii în cei șase ani pe care i-a petrecut după gratii. Alin considera că soția sa nu îi este fidelă.

Noi informații șocante ies la iveală cu privire la tragicul incident de la Ruse, unde un român și-a împușcat fosta soție într-un salon de înfrumusețare, urmat de propria sinucidere. Se pare că evenimentele au avut loc într-un salon deținut de către atacator, iar detalii despre trecutul acestuia ridică întrebări suplimentare cu privire la motivul și contextul tragicei întâmplări.

Alin Marius era patronul salonului de înfrumusețare în care lucra femeia

Potrivit noilor informații, salonul de înfrumusețare în care a avut loc tragicul incident îi aparținea românului, Alin Marius, în vârstă de 46 de ani. Victima, Yanitsa Nikolova, în vârstă de 39 de ani, era soția sa și lucra în salonul pe care acesta îl deținea. După ce și-a împușcat soția, Alin Marius a închis ușa salonului și a fugit de la locul faptei.

După comiterea tentativelor de omor și sinucidere, autoritățile au descoperit trupul neînsuflețit al agresorului în mașina sa. Primele informații indică faptul că atacul ar fi fost motivat de o criză de gelozie în cadrul relației tumultoase dintre cei doi soți. Yanitsa Nikolova a supraviețuit atacului, însă se află într-o stare gravă după intervenția chirurgicală. Medicii au anunțat că bulgăroaica are nevoie de sânge.

Mama românului este devastată de durere, mai ales că acesta era singur la părinți. Femeia și-a condus fiul pe ultimul drum, la Giurgiu, orașul natal, acolo unde este îngropat și soțul ei. „Cu durere in suflet anunț decesul fiului meu Alin”, a spus mama bărbatului.

Alin a stat șase ani după gratii

Alin Marius nu este un străin pentru sistemul judiciar, acesta având antecedente penale. În 2009, a fost condamnat definitiv pentru trafic de persoane, iar după pronunțarea sentinței, a fugit de autorități. A fost capturat și incarcerat în 2019 pentru a-și executa pedeapsa de 6 ani de închisoare, dar a fost eliberat în 2021.

Aceste detalii adiționale aruncă o lumină cruntă asupra contextului și motivelor din spatele tragicului eveniment de la Ruse. Comunitatea locală este șocată de dezvăluirile privind antecedentele penale ale agresorului și de drama pe care o trăiește familia Yanitsei Nikolova. În orașul natal, Yanitsa Nikolava era intitulată „Regina unghiilor”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: