Redactia.ro
Home » Monden » Exclusiv. Elena Ionescu, primul Paște cu fiul ei Răzvan, ACASĂ! Cea mai mare bucurie a artistei

Exclusiv. Elena Ionescu, primul Paște cu fiul ei Răzvan, ACASĂ! Cea mai mare bucurie a artistei

GALERIE FOTO (2)

Dacă Paștele trecut îl petrecea în Jungla Dominicană, fără bunătăți și extrem de departe de cei dragi, iată că sărbătorile pascale o prind în acest an pe Elena Ionescu extrem de fericită! Artista a povestit, în exclusivitate pentru Redactia.ro, cum va petrece sărbătorile în acest an.

Cu toate că îi lipsesc concertele, Elena Ionescu nu poate spune că are prea mult timp liber în pandemie. Face parte dintr-un reality show (n.r. Mămici cu lipici, de la Antena Stars) și filmează aproape în fiecare zi.

Într-o scurtă pauză de la filmări, artista a povestit ce planuri are pentru sărbătorile de Paște și 1 Mai.

“Vom petrece acasă, în familie, cu Răzvănelul meu. Mă bucur de primul Paște pe care și el îl așteaptă cu entuziasm, acum că are 2 ani jumătate! Anul trecut, de Paște am fost plecată la Survivor, am stat în junglă atunci. Acum mă bucur să fiu de sărbători cu el, evident, și cu familia mea.”, a povestit Elena Ionescu în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Elena Ionescu, primul Paște cu fiul ei Răzvan, ACASĂ

Un motiv în plus de mare bucurie este că artista și fiul ei petrec sărbătorile “la casa lor” sau am putea spune deja locul în care se vor simți mereu “acasă”, după mai bine de 15 ani în care artista a fost nevoită să stea în chirii.

“Sunt extrem de fericită, ne-am și mutat la casă nouă . Mi-am achiziționat un apartament după câștigul de la Survivor. Acum îl mobilăm. Ce este foarte bine este că stăm la casa noastră!”, a mărturisit artista.

Cât despre relația cu tatăl copilului, Elena Ionescu spune că totul se desfășoară cu înțelegere.

„Își face treaba ca tată de weekend, cum este normal. Weekendul și-l petrec împreună, în timpul săptămânii este la mine. În cazul în care se ivesc filmări, avem înțelegere și nu e nicio problemă să-l luăm pe Răzvan în funcție de cum sunt zilele libere.”

Elena Ionescu, dor imens în suflet!

Elena Ionescu simte, totuși, un dor imens în suflet! Îi lipsește foarte mult scena și abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal, pentru a cânta din nou alături de fani.

“Vrem să ajungem din nou pe scenă. Acum am creat o piesă de vară care se numește “Favela”, pe care tocmai ce am lansat-o. Cel mai probabil o să-i fac un clip după sărbători. Îmi e foarte dor de scenă! A trecut un an de zile de când n-am mai urcat pe o scenă niciunul dintre noi, dintre artiști. Ce am mai cântat, a fost pentru prieteni și mai mult acasă… nu pe scene, așa cum eram obișnuiți, cu fanii alături de noi.”, a mai povestit Elena Ionescu.

Artista Elena Ionescu a ținut să le ureze tuturor cititorilor Redactia.ro : „Sărbători fericite alături de toți cei dragi!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: