Redactia.ro
Home » Home » EXCLUSIV! Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena. Ce probleme de sănătate are manelistul

EXCLUSIV! Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena. Ce probleme de sănătate are manelistul

GALERIE FOTO (3) EXCLUSIV! Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena.

Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena. În ultimele zile, în presă au apărut informații conform cărora Florin Salam ar fi în stare gravă. Ulterior, s-a aflat că manelistul se confruntă cu probleme la gât, motiv pentru care s-a tratat la Viena. Din fericire, artistul se simte bine, iar în curând va participa la un eveniment, unde va cânta.

EXCLUSIV! Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena. Ce probleme de sănătate are manelistul

EXCLUSIV! Florin Salam s-a tratat la o clinică din Viena. După moartea prematură a lui Petrică Cercel, în presă au apărut informații șocante despre Florin Salam. S-a zvonit că artistul ar avea probleme grave de sănătate și ar fi internat în stare gravă. Apropiații artistului au declarat pentru Redactia că manelistul s-ar confrunta cu o problemă la gât, motiv pentru care s-a tratat la o clinică din Viena.

Ar fi vorba despre aceeași clinică unde s-a tratat și în urmă cu ceva timp. Vedeta are probleme cu gâtul de mai mult timp, încercând să țină sub control această afecțiune. Recent, manelistul a postat un mesaj pentru fanii săi în care îi anunța că este bine și că tot ceea ce s-a scris în presă nu este adevărat. Florin Salam a postat o filmare pe TikTok, mărturisind că a fost vorba despre informații false. Filmarea a dovedit că este într-o formă bună și că nu are probleme grave de sănătate. Mai mult, artistul a declarat că în această seară va participa la un eveniment, anunțând locul unde va avea loc. „Oameni buni, sunt bine”, a scris Florin Salam.

Ce spunea fiul lui Florin Salam despre starea de sănătate a tatălui său

După ce au apărut informații false despre starea se sănătate a manelistului, fiul său, Dani Stoian a primit multe mesaje de la urmăritorii sale în care era întrebat despre tatăl său.

Tânărul a declarat că artistul se simte bine, doar că urmează un tratament, declarând că Salam nu are probleme de sănătate grave. „Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, se arată în postarea publicată de fiul manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: