Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Interviu cu Cătălin Botezatu: „Nu cred în căsătorie”

EXCLUSIV! Interviu cu Cătălin Botezatu: „Nu cred în căsătorie”

GALERIE FOTO (6) EXCLUSIV! Interviu cu Cătălin Botezatu: „Nu cred în căsătorie”

Este sincer, dezinvolt și mereu îndrăgostit de frumos. Cătălin Botezatu a stat de vorbă cu Redactia.ro despre experiența „Bravo, ai stil!”, dar și despre lucrurile pe care le-a făcut ori trăit de când a pășit pentru prima oară în modă. Nu s-a ferit nici să facă o „condică” a iubirii și nici să recunoască că este în căutarea acelei femei care să-l înțeleagă și să-l facă să vibreze. Iată ce dezvăluiri cu sau fără perdea ne-a făcut celebrul designer!

Ai intrat în industria modei atunci când regulile erau altele. Cum ai reușit să te păstrezi nr.1 în preferințele clienților în aproape 35 de ani de experiență?

Am intrat că model în această lume și ascensiunea mea a fost rapidă, pentru că în acea perioada nu erau foarte mulți băieți. Erau cerințe foarte mari și severe, dar am reușit să mă impun pentru că aveam prezența de spirit, arătăm într-un fel și aveam și un talent actoricesc, de altfel am și dat la IATC. Am reușit prin forțe proprii să ajung repede în topul manechinilor din România. Lucrând în domeniu am început să îmbrățișez profesia de designer. Succesul se datorează faptului că am fost și sunt un om extrem de muncitor, luptător și tot timpul am vrut să demonstrez că sunt cel mai bun. Mi-am dat seama că pentru a atinge succesul trebuie să sacrifici, de cele mai multe ori, viață personală. Numai așa poți reuși și te poți menține.

Îți prezinți colecțiile pe cele mai înalte podiumuri din lume. Mai există vreo provocare pentru ține?

Sincer, nu. Am avut sute de prezentări în afară țării. Am avut prezentări la Săptămânile Modei de la Milano, Paris, New York, Detroit, Vegas. Nu mai am niciun fel de provocare, pentru că am văzut pe toate meridianele globului ce înseamnă un fashion show și mă bucur că în toate prezentările am reușit să mă impun. Am primit și foarte multe premii, dar cel mai important este că oamenii au rămas cu o amintire plăcută și,  chiar dacă poate nu mi-au reținut numele, au reținut că un creator din România a prezentat o colecție foarte frumoasă.

La „Bravo, ai stil! Celebrities” ești văzut drept cel mai dur jurat. Care e greșeala pe care nu poți să o ierți concurentelor?

Sunt perceput că cel mai dur jurat și primesc, uneori, critici dure din partea publicului. Să nu uităm, însă, că „Bravo, ai stil! Celebrities” este nu numai o emisiune despre stil, este un reality show. Sezonul acesta este un sezon atipic, concurentelor li s-a permis să aibă stiliști, să apeleze la designeri și atunci, de multe ori, am jurizat atitudinea, personalitatea. Nu pot, însă, să nu taxez lipsa de stil.

Spui des în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” că ești atras de imaginea de femme fatale. Pe care dintre fostele tale iubite ai putea s-o descrii așa?

Toate au avut ceva din femme fatale. La „Bravo, ai stil! Celebrities” încerc să descoper în fiecare concurență latura feminină, misterioasă. Începând cu prima mea mare iubire, toate femeile din viață mea aveau acea atitudine, acea privire care emanau feminitate și mister.

Mai spuneai într-un interviu că ai dedicat colecții de modă femeilor pe care le-ai iubit. Există o femeie anume care și-a pus amprenta cel mai tare asupra ta?

Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru cu care am avut o relație de peste șapte ani și datorită căreia, poate, am și făcut fashion. Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model și sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat pașii către lumea modellingului și pe care am iubit-o foarte mult.

Dana Opsitaru, prima iubire a lui Catalin Botezatu
Dana Opsitaru e prima iubire din viața lui Cătălin Botezatu

Îți plac femeile „hard to get”. Există o astfel de femeie în vizorul tău acum?

Categoric îmi plac astfel de femei. Nu-mi plac femeile care se dezvăluie că o chintă royala. În general, bărbații ar trebui să descopere ușor femeia, să facă eforturi pentru a o cuceri. Dacă este prea ușor de cucerit, o femeie devine că o pastilă pe care o poți lua în fiecare seară, aproape în mod automat. Da, în viață mea există o astfel de femeie, dar dacă mă frământă prea tare riscă să mă înlăture. Să nu devină prea greu de cucerit.

Nu ai o relație stabilă în prezent sau cel puțîn nu una despre care să știm și noi :D. Ce te-ar convinge să te oprești din „căutări” și să spui „am găsit-o”?

Nu am și sunt bine așa cum sunt. Poate că m-aș opri dacă aș găși o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.

Crezi în căsătorie?

Nu, nu cred în instituția căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veșnicie fără a avea nevoie de un act.

Catalin Botezatu si fiul lui, andrei iordache
Cătălin Botezatu și unul dintre cei doi fii ai lui, Andrei Iordache

Ai doi băieți. Care e relația ta cu ei și cu mamele lor?

Foarte bună.

Ai avut iubite superbe și faimoase. Cu care dintre ele mai păstrezi o relație apropiată?

Cu toate, inclusiv cu Valeria Marin. Niciodată nu am încheiat o relație supărat pe cineva. Consider că suntem civilizați și dacă dragostea se termină într-o relație nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Au fost femei foarte inteligente.

Catalin Botezatu si Valeria Marin
Catalin Botezatu și Valeria Marin, pe vremea când formau un cuplu

Ești un bărbat vânat și de femei, dar și de bărbați. Cum te abordează cei din urmă și ce răspuns primesc?

Sunt onorat să fiu admirat și de femei, și de bărbați, nu e nimic deosebit, trăim în secolul 21. Însă, accept avansurile venite din partea doamnelor.

Catalin Botezatu despre viata amoroasa
Catalin Botezatu este unul dintre cei mai curtați bărbați din România

Susții că ambalajul contează. De altfel, în asta și constă profesia ta. În opinia ta, care sunt piesele care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat atrăgător?

Categoric, un costum de business de culoare închis, cravate și batiste asortate, un sacou și un pantalon casual și un toxedo pe care, dacă ai grijă la silueta, îl poți avea toată viață, o pereche de jeans, butoni, o pereche de pantofi de calitate. Acestea sunt mici repere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: