Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Cristina Mihaela, prima declarație despre împăcarea cu fostul logodnic: ”Suntem doi oameni maturi”

EXCLUSIV. Cristina Mihaela, prima declarație despre împăcarea cu fostul logodnic: ”Suntem doi oameni maturi”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a dezvăluit într-un interviu, în exclusivitate pentru Redacția.ro, cum i s-a schimbat viața de când este moderatoarea unuia dintre show-urile de audiență din televiziune, dar și care mai este relația cu fostul ei logodnic, după ce, de curând, au fost surprinși împreună. De altfel, Cristina Mihaela a mărturisit și care sunt planurile sale de viitor.

Interviu cu Cristina Mihaela, prezentatoarea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a oferit detalii despre viața ei, într-un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro. Frumoasa moderatoare a unuia dintre show-urile de audiență din televiziune ne-a dezvăluit chiar și informații despre relația cu fostul ei logodnic, după ce în urmă cu câteva zile, paparazzi i-au surprins împreună.

Buna, Mihaela! Ne-ar plăcea ca în acest scurt interviu sa te cunoaștem altfel decât te știm din fața ecranelor. Tu ai debutat în televiziune odată cu participarea la ”Bravo, ai stil!”. A trecut ceva timp de atunci și anul acesta ai devenit, în locul Andreei Mantea, prezentatoarea unui show de mare audiență, ”Puterea Dragostei”. Ce reprezintă pentru tine acest lucru?

Dupa acest proiect, „Puterea Dragostei”, nu stiu ce va fi, simt ca am atins un punct important al carierei mele. Pana sa ajung sa prezint acest show, am visat la diferite proiecte, la faptul ca imi doream o emisiune a mea. Ma simt implinita profesional, dar si constienta ca tot timpul este ceva de invatat. Sper ca „Puterea Dragostei” sa continue la fel de frumos, sa placa la fel de mult telespectatorilor pentru o lunga perioada de acum incolo. Pentru mine este extraordinar sa iau parte in fiecare zi la atatea povesti de dragoste care se infiripa in casa dragostei.

Cum arată mama prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu

Cum te simți după multe luni petrecute în casa ”Puterea Dragostei?”

 Deja simt cand ajung la filmari ca sunt acasa. In fiecare zi, dimineata, imi beau ceaiul cu prietenii mei de aici si povestim despre lucrurile frumoase care se intampla de pe o zi pe alta. Concurentii si echipa „Puterea Dragostei” fac parte din familia mea.

 Cum te pregătești pentru emisiune, încât să fii tot timpul concentrată la ceea ce se întâmplă în cadrul show-ului? Știm că se fac multe filmări în prealabil care pot deveni obositoare.

 Ajung foarte devreme la studio, dau drumul la televizorul din cabina mea si urmaresc fiecare miscare a concurentilor.Surprind anumite gesturi prin intermediul camerelor care ii filmeaza constant, care imi raman intiparite in minte. Am ajuns sa ii cunosc pe fiecare in parte, stiu cum reactioneaza la anumite situatii, cand le place sau nu ceva. Sunt caractere diferite si asta este o provocare pentru mine. Este placut sa ii sustii in evolutia lor atat personala cat si in relatii.

Cristina Mihaela, primele declarații de la Puterea Dragostei - WOWBiz

 Cum sunt noii concurenți din ”Puterea Dragostei?”

 Eu nu fac diferenta intre concurenti. Toti trebuie aplaudati si incurajati, pentru ca ceea ce fac in fiecare zi este extraordinar. Dincolo de ceea ce se vede pe ecran, sunt oameni si presiunea este una foarte mare, fiecare dintre ei lupta pentru iubire si, ca in viata, se intampla uneori ca doi oameni sa se indragosteasca de aceeasi persoana.  Orgoliile, pasiunile sunt mari si de multe ori ei sunt prinsi cu totul in acest vartej. Rolul meu este sa incerc sa ii ghidez pe drumul cel mai bun pentru ei si sa ii incurajez sa isi urmeze visul si sa iubeasca din tot sufletul.

Cristina Mihaela, despre visul de a lucra în televiziune

Spuneai, cândva, că ți-ai dori să devii prezentatoare de știri. Ai renunțat la această idee?

 Nu am renuntat. Chiar am revazut recent un material din cadrul „Teo Show” in care, in gluma, am dat o proba pentru a prezenta stirile. Recunosc ca in ochii si in mintea mea exista sansa ca intr-o buna zi sa ajung acolo. Dar acum ma concentrez suta la suta pentru realizarea acestui proiect minunant,  „Puterea Dragostei”. 

Pe lângă televiziune, ești pasionată și de modă. Aveai chiar și o rubrică despre fashion la Teo Show, ”Secrete între fete”. Ce ai de gând pe viitor legat de această parte?

 Pasiunea mi-o dezvolt, atat cat imi permite timpul, in online. Incerc sa le inspir pe doamnele si domnisoarele care mi-au fost alaturi in tot acest timp. Le multumesc pentru ca, prin increderea pe care ele mi-au acordat-o, am reusit sa vin acum in fata lor acum ca moderator al emisiunii „Puterea Dragostei”. Din respect fata de ele am grija ca in fiecare zi tinutele mele sa fie inspirationale.

Teo Show (01.11.2017) - Cristina Mihaela te invata cum sa porti camasa alba! "Secrete intre fete" - YouTube

 Ce visai să ajungi înainte de a lucra în televiziune?

 N-am visat niciodata altceva decat televiziune, chiar daca am facut dreptul J.

Care mai este relația Cristinei Mihaela cu fostul logodnic

 Vedem cum te dedici foarte mult carierei tale, pui foarte multă pasiune. Însă, cunoaștem foarte puține detalii despre viața ta sentimentală. Au apărut unele informații despre o reîmpăcare cu fostul tău logodnic. Care este relația ta cu el acum?

 Ne respectam si ne vom respecta toata viata. El este o persoana extrem de discreta care a intrat in acest carusel media fara sa doreasca, doar pentru ca m-a sustinut. Va pot spune doar ca suntem doi oameni maturi care se sutin reciproc. Daca va fi altceva de anuntat, va anunt :0).

Cristina Mihaela Dorobanțu și fostul viitor logodnic, din nou împreună? | Monden

Ce planuri de viitor are Cristina Mihaela

 Ce planuri ai pentru viitor, atât profesional cât și personal?

 Profesional, sunt concentrata suta la suta pe „Puterea Dragostei”, imi doresc sa ramana in topul preferintelor telespectatorilor. In plan personal, visez sa imi intemeiez o familie.

 Suntem în luna cadourilor și cu toții avem dorințe aparte. Tu îți dorești ceva anume?

Sa petrec Craciunul cu parintii mei, sa nu se inchida granitele, sa trecem cu totii bine peste aceasta perioada si sa ne bucuram de toata iubirea si imbratisarile pe care ni le pot oferi cei dragi.

Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sărite pe Cristina Mihaela - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: