Redactia.ro
Home » TV » Cristina Dorobanțu de la Puterea Dragostei ascunde un mare secret! Ce a păţit cu puţin timp înainte de nuntă

Cristina Dorobanțu de la Puterea Dragostei ascunde un mare secret! Ce a păţit cu puţin timp înainte de nuntă

GALERIE FOTO (4) Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei a avut parte de un eveniment trist. Șatena ar fi trebuit să ajungă la altar vara trecută, dar cu câteva luni înainte de nuntă s-a despărțit de cel care avea să-i devină soț. Ce s-a întâmplat?

Cristina Dorobanțu de la Puterea Dragostei ascunde un mare secret! Ce a păţit cu puţin timp înainte de nuntă

Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârstă de 29 de ani a fost pe punctul de a îmbrăca rochia de mireasă, dar cu câteva luni înainte de căsătorie, fosta concurență de la Bravo ai Stil s-a despărțit de iubitul ei după o relație de șase ani.

Anul trecut, Cristina părea foarte încântată că va deveni mireasă, motiv pentru care a anunțat într-un interviu că se va căsători.

„Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)”,

Se pare însă că șatena nu a suferit atât de mult, acest lucru o dovedește faptul că prezentatoarea tv și-a găsit un nou iubit. Potrivit Cancan.ro este vorba despre un milionar din Cluj, Paul George Lung, ce deține o firmă de închirieri de mașini de lux.

Cristina Dorobanțu, la un pas să îmbrace rochia de mireasă

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei detalia în urmă cu un an cum și-ar dori să arate rochia de mireasă, semn că nimic nu prevestea despărțirea dintre ea și Mihai.

Șatena a precizat că își dorește ca rochia de mireasă să fie una simplă, dar de prințesă. „Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.”, a spus Cristina Mihaela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: