Redactia.ro
Home » Monden » Exclusiv! Interviu cu Ilinca Vandici: „Sunt capabilă să iert multe”

Exclusiv! Interviu cu Ilinca Vandici: „Sunt capabilă să iert multe”

GALERIE FOTO (6) interviu Ilinca Vandici

A demonstrat că are un cuvânt de spus în industria în care activează încă de acum 15 ani și continuă să ne surprindă cu fiecare proiect de pe TV. De cinci sezoane, este gazda emisiunii „Bravo, ai stil”, una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Da, este vorba despre nimeni alta decât Ilinca Vandici, care a acceptat să povestească, exclusiv pentru Redactia.ro, amănunte din viața ei de pe „sticlă”, dar și din cea particulară, în care e mamă și soție. 

Interviu cu Ilinca Vandici. De la „fata de la meteo” la gazda unei emisiuni de top

Ai început că „față de la meteo” și, apoi, a urmat emisiunea „Esentze”. Cum au fost primii pași în televiziune? Cine ți i-a ghidat?

Au fost foarte frumoși la momentul respectiv și fără greutăți. Lucrurile au decurs natural, lin. Nu am avut pe cineva anume să îmi ghideze pașii, singură am reușit să îmi găsesc drumul, dar am reușit să „fur” din experiență tuturor profesionistilorcu care am lucrat. Evoluția de la meteo la emisiunea „Esențe” a fost una foarte importantă, pentru că în cea din urmă jucam și rolul de prezentator, dar eram implicată și în producție. Am avut libertatea să decid ce ține de realizarea acelei emisiuni și am învățat foarte mult legat de ceea ce înseamnă televiziune. Toată această experiență mi-a fost de folos pe parcurs și sunt mândră că am reușit să fac pașii respectivi.

A urmat, câțiva ani mai târziu, un rol într-o telenovelă de succes. Spuneai pe atunci că ți-ai îndeplinit un vis. Ai mai juca într-un astfel de proiect? Ce rol crezi că ți s-ar potrivi?
A fost o experiență foarte frumoasă, pe care am gustat-o din plin și de care m-am bucurat enorm. Aș repetă acest exercițiu cu mare drag, oricând, pentru că mi-a plăcut și m-am regăsit în tot ce înseamnă partea această artistică, actoria. Cred că orice rol ar fi o provocare interesantă pentru mine.

Eșți gazdă emisiunii „Bravo, ai stil” încă din primul sezon. Cum a fost toată această perioadă pentru ține, dat fiind faptul că între timp ai devenit și mamă?
Au fost cei mai frumoși ani din viață mea și sunt și acum. „Bravo, ai stil!” este cea mai interesantă și intensă experiență pe care am trăit-o în cei 15 ani de carieră în televiziune. Cu siguranță au fost și ani dificili, dar și cei mai frumoși, am încercat să mă împart între acest proiect și familie și copil, și am reușit să fac față acestei balanțe.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu
Ilinca Vandici si sotul ei, Andrei Neacsu

În timpul acesta, ai spus și „DA!”. Tu erai la prima căsătorie, el nu. A contat pentru ține asta?
Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment.

Ilinca Vandici familie
Ilinca Vandici alături de soț și micuțul lor, Zian

Ai declarat recent că te-ai confruntat cu depresia și că soțul tău a fost primul care a văzut schimbarea. Ți-ai schimbat atitudinea vizavi de el în toată acea perioada?
Soțul meu a sesizat o tristețe la mine, nu o schimbare de atitudine. Față de el sau de fiul meu nu aș putea să îmi schimb niciodată atitudinea. Andrei mi-a demonstrat cât de mult mă iubește și cât de mult mă cunoaște. A fost singurul care a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu eram conștientă.

Ce sfat le-ai dat femeilor care ar simți ceea ce ai simțit tu?
Le-aș sfătui să nu le fie teamă și nici rușine să apeleze la un specialist. Depresia este boală secolului, trăim vremuri dificile și uneori avem nevoie de ajutor din exterior. Este important să ne regăsim echilibrul și le-aș sfătuit să ceară ajutorul atunci când simt că lucrurile le scapă de sub
control.

Ilinca Vandici, gazda emisiunii Bravo, ai stil
Ilinca Vandici alături de jurații Bravo, ai stil

 

Interviu fulger cu Ilinca Vandici

 

La „Bravo, ai stil„, cel mai mult îmi place…

Energia, atmosfera, dinamica.

Persoană care îmi este alături 24/24 este…

Andrei, soțul meu.

Defectul pe care ai vrea să nu-l ai…

Încrederea totală în oameni. Pentru că, uneori, poți avea suprize neplăcute.

Defectul pe care îl vede el la ține.

Pentru el sunt perfectă, chiar dacă vorbesc mult.

Defectul pe care îl vezi tu la el…

Pentru mine e perfect, ne completăm minunat:)

Ce n-ai ierta la partenerul de viață?

Sunt capabilă să iert multe.

Când o să se facă mare, Zian aș vrea să devină…

Ce dorește el.

Zian, fiul Ilincai Vandici
Zian, fiul Ilincăi Vandici

Visul de la 35 de ani.

Să revenim la normalitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: