Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Kamara, despre ce se întâmplă cu fiul său! Leon avea plănuită o intervenție chirugicală după Paști

EXCLUSIV! Kamara, despre ce se întâmplă cu fiul său! Leon avea plănuită o intervenție chirugicală după Paști

Fiul lui Kamara, operat pentru a opta oară

Mai sunt câteva zile până la Paști, iar vedetele se pregătesc să își petreacă sărbătorile pascale și 1 mai într-un cadru restrâns dată fiind situația pandemică în România. Kamara a povestit, în exclusivitate pentru Redacția.ro, cu cine îți va petrece sărbătorile de Paște în acest an, dar și despre operația lui Leon, care ar urma să aibă loc în luna mai, în Barcelona.

Cu cine va petrece Kamara sărbătorile Pascale

Paștele se apropie cu pași repezi, iar unele vedete se pregătesc pentru a pleca într-un loc liniștit și relaxant, în timp ce altele preferă să se retragă în sânul familiei sau alături de prieteni. Este și cazul lui Kamara, care ne-a spus ce planuri va avea de Paște. Conform acestuia, artistul își va petrece sărbătorile pascale alături de prietenii săi, având în vedere că fiul său, Leon, va merge de Paște cu mama sa la bunici. „Dat fiind faptul că Leon va fi plecat cu mama lui la bunici, o să petrec Paștele alături de prieteni”, a declarat Kamara.

Când va fi operat fiul lui Kamara, Leon

În ceea ce privește starea de sănătate a fiului său, Leon ar urma să plece în Barcelona pentru o nouă intervenție, dar acest lucru nu este sigur. Kamara a declarat că nu este sigură data în care va avea loc intervenția, astfel că în următoarele săptămâni va afla data exactă.  „Nu știu dacă se va întâmpla în luna mai, atunci va veni doctorul Lazarov la Timișoara și va trebui să îl evalueze atunci. În funcție de evaluare vom ști când anume va fi intervenția, probabil în luna iunie sau luna iulie, dar nu cred că va fi în mai„, ne-a mai spus Kamara.

Amintim că Leon, fiul artistului, a fost diagnosticat cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune sau boală şi care are drept rezultat pierderea parţială sau totală a utilizării trunchiului şi a membrelor. În general, atât nervii senzoriali, cât şi cei motorici sunt afectaţi, ceea ce înseamnă că se pierde atât senzaţia, cât şi controlul acelei părţi a corpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: