Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Laurențiu Penca (Animal X), tată singur: „Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei”

EXCLUSIV! Laurențiu Penca (Animal X), tată singur: „Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei”

GALERIE FOTO (4)

A dispărut din showbizul românesc, însă fără intenție, spune el. A făcut-o pentru a se dedica vieții de antreprenor și celei de… tătic. La șase ani de când s-a născut fiul lui, Laurențiu Penca este un bărbat singur, al cărei viață se învârte în jurul intereselor copilului lui și ale afacerilor dezvoltate în industria designului interior. S-a separat de mama copilului lui, însă a păstrat o frumoasă relație de prietenie cu aceasta. Iată ce a declarat Laurențiu Penca exclusiv pentru Redactia.ro!

Sunt 21 de ani de la înființarea trupei „Animal X” și alți cinci de când n-ați mai cântat împreună. Cum au trecut anii aceștia pentru ține?

Trupa nu a intrat în insolvență, ci doar nu a mai scos produse noi pe piață. Noi ținem legătura și chiar discutăm despre compozițiile bune, rămase nefinalizate. Posibil să facem o surpriză. Avem multe piese în arhivă.

Muzică mai există în viața ta? În ce formă?

Cred că există destul de multă melodicitate în viață mea, iar muzica este la nivel de audiție în majoritatea timpului, dar când mă apucă dorul, mă mai apuc și de câte o piesă. Am un home studio la dispoziție.

Știu că ți-ai schimbat domeniul de activitate și că ai intrat în lumea afacerilor. Cum ai făcut trecerea de la muzică la design interior și restaurări?

Cochetez de mulți ani cu zona antreprenorială, chiar zeci. Am trecut destul de ușor, este doar un alt domeniu în care am pus pe picioare un business. Vorbim aici de brand urile CorpConstruct și Metaliero.

Nu e singură schimbare remarcabilă din viața ta! Asemenea celorlalți colegi de trupă, te-ai făcut „băiat de casă”. Ce ne poți spune despre familia ta?

Oare cum putem descrie conceptul de „băiat de casă”? Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei. Mai am un gen de familie în business, colegii mei, echipa mea.

Robert fiul lui Laurentiu Penca de la Animal X
El este Robert, fiul lui Laurentiu Penca de la Animal X

Am sesizat că nu există fotografii în spațiul public cu soția ta. E dorința ei de a se feri de „lumina reflectoarelor”?

Nu am o soție. Acum cu mama lui Robert sunt foarte bun prieten, și asta este grozav.

Laurentiu Penca fosta sotie
Laurențiu Penca s-a separat de mama copilului lui

A contribuit asta la dispariția ta din spațiul public?

Cu siguranță, nu. Și nu cred că am avut vreun plan de „dispariție”, ci doar mi am văzut de treaba, de cu totul altă treaba. Schimbarea a venit natural.

În ce relații ai rămas cu foștii colegi de trupă?

Comunicăm dar ne și vedem, sincer nu foarte des. De multe ori viață se schimbă, prioritățile se schimbă. Dar ce consider că e cel mai important este că am rămas prieteni, și vom ține aproape mereu.

Etichete: