Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Mario Joy și Mădălina au făcut nunta, după ce pandemia le-a amânat-o: ”A meritat așteptarea”. Unde vor merge în luna de miere

EXCLUSIV. Mario Joy și Mădălina au făcut nunta, după ce pandemia le-a amânat-o: ”A meritat așteptarea”. Unde vor merge în luna de miere

GALERIE FOTO (3)

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame”  sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru. La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.

Mario Joy stă bine și la capitolul dragoste. Celebrul artist și Mădălina și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au avut o nuntă ca-n povești. După ce pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap și au fost nevoiți să amâne nunta timp de doi ani, iată că, de curând, cântărețul și aleasa inimii au spus cel mai frumos DA din viața lor. Cum a decurs totul?!

Mario Joy, primele detalii despre nunta cu Mădălina

Mario Joy și Mădălina au avut parte de o nuntă ca-n povești, unde distracția a fost în toi. Pandemia de COVID-19 le-a amânat nunta timp de doi ani, însă așteptarea a meritat, după cum ne-a mărturisit artistul. Biserica unde s-au cununat a fost aleasă special, căci duhovnicul lor este paroh la respectivul lăcaș de cult.

A fost foarte simplu să alegem biserica pentru că se află chiar în cartierul unde locuim. Și cel mai important este faptul că duhovnicul nostru este paroh la biserică, deci a fost ușor de ales”, ne-a dezvăluit Mario Joy.

Emoțiile au fost prezente atunci când cei doi îndrăgostiți s-au aflat în fața altarului. ”Ușoare emoții au fost, este normal. Ne-am bucurat că după atâta așteptare ne-am căsătorit în fața lui Dumnezeu”, a mai spus artistul, pentru Redactia.ro

Petrecerea a fost una reușită, pentru că Mario și Mădălina s-au distrat cu oamenii dragi lor, până-n zori. ”A fost foarte frumoasă petrecerea, chiar reușită. Ne-au fost alături oameni foarte dragi care s-au distrat până dimineața. Și noi ne-am distrat alături de ei. Rămânem cu amintiri frumoase”, ne-a mărturisit cântărețul.

Au așteptat o lungă perioadă acest moment frumos, iar totul a fost parcă desprins din basme. ”Îl așteptam de vreo 2 ani. Am tot amânat din cauza pandemiei, dar până la urmă ne bucurăm că am reușit să facem nunta. A meritat așteptarea”, a continuat Mario Joy.

Ce planuri au Mario Joy și Mădălina pentru luna de miere

Cunoscutul artist ne-a dezvăluit că urmează să plece cu soția lui, câteva zile în Turcia. Luna de miere o vor petrece în America. ”Acum vom merge câteva zile în Turcia. Și apoi luna de miere, vrem să mergem în America”, a conchis Mario Joy, pentru Redactia.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: