Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » EXCLUSIV Mihai Emil, un băiat hipoacuzic, lipsit de dragostea familiei naturale, a luat premiul I la Olimpiada Națională de Matematică

EXCLUSIV Mihai Emil, un băiat hipoacuzic, lipsit de dragostea familiei naturale, a luat premiul I la Olimpiada Națională de Matematică

GALERIE FOTO (3)

Mihai Emil este un băiat cu un trecut destul de sobru, mai ales din punct de vedere medical. Acesta este hipoacuzic, însă acest lucru nu i-a pus niciodată piedici în ceea ce privesc performanțele școlare. În exclusivitate puteți afla cum s-a pregătit micuțul pentru olimpiadă, dar și ce planuri de viitor are! Iată o poveste inedită de viață despre perseverță, dorință și implicare!

Mihai Emil, olimpic la 14 ani

Emil este pasionat pe științele exacte, mai ales de fizică și matematică. De curând a primit o diplomă pe care o poate înrăma victorios, deoarece a luat locul I la „Olimpiada Națională de Matematică”, fapt  ce-i dovedește iscusința și determinarea.

Povestea din spatele minții strălucite

Mihai Emil a împlinit, pe 30 decembrie 2021, frumoasa vârstă de 14 ani și se poate mândri, deoarece este cu adevărat un băiat special! Acesta face parte din sistemul de protecție „SOS Kinderdorf Cisnădie” din Sibiu, alături de alți copii neajutorați pe care părinții biologici nu i-au păstrat din varii motive.

Povestea lui Mihai Emil este una extrem de emoționantă și descrie perfect viaţa unui adevărat învingător.

Din anumite surse, cunoaștem faptul că Emil s-a născut prematur și este înstrăinat total de părinții biologici. Totuși micuțul a ținut legătura cu fratele și surorile lui.

Mihai Emil, performanțe școlare

Fiind hipoacuzic, Mihai Emil a fost înscris în „Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2”, din Sibiu. Centrul poate fi considerat printre cele mai bune din toată ţara, deoarece aici, au fost formați foarte mulți elevi eminenți ce au dobândit rezultate fantastice pe parcursul anilor de studiu, inclusiv la competiţiile de nivel naţional.

Mihai Emil, îndrumat cu atenție de centrul „SOS Kinderdorf Cisnădie”

„Mihai Emil este un elev de-al nostru de clasa a VII-a , care, odată intrat în sistemul de protecție la SOS Kinderdorf Cisnădie a fost depistat cu hipoacuzie, o deficiență senzorială auditivă și a fost înscris la grădiniță la noi în urmă cu 9 ani.

De atunci a tot acumulat informații, este un copil serios, inteligent și a luat la olimpiada națională pentru elevii deficienți de auz premiul I anul acesta, a avut cea mai bună notă din țară, 9,88 la matematică”, a declarat Manuela Dobrotă, director adjunct al centrului, pentru „oradesibiu.ro”

Ce spun apropiații despre reușita națională a lui Emil

După cum am menționat mai sus, tânărul este pasionat de științele exacte și a descoperit că cifrele și formele geometrice îi aduc fericire și antrenament .

Micuțul i-a povestit unei persoane apropiate, chiar de ziua lui de naștere că este foarte pregătit de etapele Olimpiadei de Matematică și că este fericit că și-a găsit vocația.

„Băiatul știe încă de la vârsta de 14 ani că vrea să urmeze o facultate de matematică sau chiar de informatică atunci când va opta pentru studiile superioare”, ne-a relatat sursa apropiată acestuia.

„Cu siguranță, Mihai Emil, copilul minune de la Sibiu va cuceri lumea și va învinge orice greutăți pe care viața i le va așterne pe drumul succesului!”, a adăugat aceeași persoană apropiată de micul geniu.

Sursa Facebook: Emil Mihai
Emil a împlinit 14 ani, Sursa Facebook: Mihai Emil 

Emil Mihai, un copil modest și special

În ciuda necazurilor din viața sa, micuțul geniu la matematică este un copil cum rar ne este dat să vedem! Acesta luptă pentru visele lui și o mărturisește chiar el!

„La olimpiada națională am participat fără emoții și frică, și cu multă așteptare. În anul următor, în clasa a VIII-a voi participa la olimpiada națională, tot la matematică pentru că îmi place această materie”, a spus foarte sincer elevul când l-am întrebat despre experiența de la olimpiadă și ce surprize mai pregătește pe viitor. 

Emil a mai punctat în exclusivitate că se pregătește intens și de admiterea pentru liceu și că profilul pe care îl va urma este ușor de ghicit, matematică-informatică!

Sursa foto Mihai Emil

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: