Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV: Nelson Mondialu stă pe un munte de bani. Cum a făcut avere

EXCLUSIV: Nelson Mondialu stă pe un munte de bani. Cum a făcut avere

nelson mondialu

Nunta fiului lui Nelson Mondialu, Livian, a fost unul dintre cele mai comentate evenimente din mediul online românesc. Livian, cunoscut datorită participării sale la emisiunea „Puterea Dragostei”, s-a căsătorit cu iubita sa, Alexandra, într-o ceremonie fastuoasă care a atras atenția atât a presei, cât și a fanilor. 

Din ce a făcut avere Nelson Mondialu

Nelson Mondialu este o personalitate extrem de populară în mediul online, renumit pentru stilul său extravagant și pentru videoclipurile în care își expune opiniile, criticile și viața personală. El a reușit să acumuleze o avere considerabilă prin diverse afaceri și investiții. Nelson a menționat de multe ori că a avut afaceri în imobiliare, dar și că a investit în diferite proiecte, de unde provine mare parte din averea sa.

„Eu am fost mereu pe bogăție. Mi-a plăcut, întrebați clujenii. Eu stau pe un munte de aur, lăsat din partea tatălui, se poate verifica. Eram comercianți pe aur, se numeau aurișiti, eram pe bișnițăreală. Noi spunem că nu am furat. Eu nu am săvărșit nimic. Eu și acum pe mine 200 de mii de euro, cu ceasull, cu lanțul de la gât.

Eu nu fac teatru, sunt același om și în afara camerelor de filmat. Peste 10 ani, la 70-71 de ani, mă văd o persoană sănătoasă. Mă mențin bine, fac flotări și abdomene de pe acum. Eu nu am cum sărăcesc niciodată. Dacă vă spun că stau pe 32 de milioane de euro, zice lumea că sunt la nebun, ca stau la bloc. Ce dacă stai la bloc tot așa dorm.
Am aur de 14k sârbesc și rusesc. Eu mă duc să scot câte un borcănaș 10 perechi de verighete, 3 lanțuri și le evaluez. Le am pe toate asigurate.”
a spus Nelson Mondialu în exclusivitate pentru redactia.ro.

Nelson Mondialu a vrut să le facă o surpriză celor doi miri

Pe lângă Florin Salam și ceilalți artiști consacrați, Nelson Mondialu a vrut să le facă o surpriză celor doi miri și să o invite pe Delia să le cânte la nuntă. L-au sunat pe impresarul Deliei Matache, însă artista ar fi cerut o sumă colosală: 60.000 de euro pentru o oră. Asta înseamnă că vedeta TV ar fi cerut o mie de euro pe minut.

„Am vorbit cu impresarul Deliei, avea 1000 de euro minut, adica 60 000 de euro pe oră. A zis impresarul să vedem, că nu mai cântă la nuntă. Am vrut s-a aducem, dar nu s-a putut, dar nu am putut s-o aducem. A fost o nuntă faraonică cum se spune la televizor, dar eu îi zic o nuntă mondială. S-a strâns 220 de mii de euro la nuntă. Au fost 530 de persoane”, a mai spus Nelson Mondialu pentru Redactia.ro 

La evenimentul de amploare au urcat pe scenă Horia Brenciu, Florin Salam și alți artiști de renume din muzica populară. Cheltuielile pentru muzică au fost considerabile, dar nici costurile pentru mâncare nu au fost mai mici.  Acesta a mai spus că meniurile au inclus câte trei feluri, iar printre preparate a fost servit tartar de ton și preparate italienești. Totul a fost variat și deosebit, cu băuturi excelente și selecție de top.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: