Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV: Tatăl gemenilor dispăruți din Târgu Jiu își strigă disperarea. „Este un șoc, nu le înțeleg gestul. Erau exemplari”

EXCLUSIV: Tatăl gemenilor dispăruți din Târgu Jiu își strigă disperarea. „Este un șoc, nu le înțeleg gestul. Erau exemplari”

GALERIE FOTO (2) George Tăbuși, tatăl, soția și gemenii disparuti. Sursa foto: Facebook

Gemenii premianți de Târgu Jiu dispăruți de trei zile sunt în continuare de negăsit. Marian și Gheorghe Țăbuși, în vârstă de 15 ani, au plecat luni de acasă și au fost văzuți ultima dată în gara din Craiova.  www.redactia.ro a stat de vorbă cu tatăl celor doi copii. George Tăbuși își strigă disperarea și așteaptă un semn din partea autorităților pentru a-i găsi cât mai repede fiii.

Tatăl gemenilor a recunoscut că este mai strict cu gemenii și poate acest lucru a influnțat decizia celor doi

„Eu sunt puțin mai exigent cu ei, trebuie să știu unde se află și la ce oră se întorc acasă. Dacă eu consider că trebuie să îi mai las o ora într-un loc, vreau să ma sune ca să știu de ei și atunci e normal să decid dacă îi mai las sau nu, exact cum ar face orice părinte, trebuie să știe de copiii lor. Nu a fost vorba de o ceartă mare între mine și ei, le-am atras atenția asa cum este normal ca un părinte să le atragă atenția copiilor atunci când greșesc, nu s-a pus problema de o ceartă mare, dar ei s-au speriat când le-am spus că o să o trimit pe mama lor să verifice contul”, a povestit George Tăbuși în exclusivitate pentru www.redactia.ro.

Părinții sunt șocați de dispariția celor doi copii, mai ales că niciodată nu le-au făcut probleme. În plus, cei doi erau bursieri la școală și au tot viitorul înainte.

„Momentan nu am aflat nimic în plus despre copii, știm doar ca s-au urcat în tren și atât. S-au speriat ca i-as putea certa rău că au băgat bani în jocuri. Cardurile erau la soție, nu umblau ei cu acele carduri, erau banii lor și erau strânși pe acele carduri. Le dădeam tot timpul bani de buzunar nu se punea problema să fure niciun ban din casă.

Erau niște copii exemplari, nu ne-au făcut niciodată probleme și am avut întotdeauna încredere în ei. Nu ne-au făcut niciodată probleme, pentru noi efectiv este un șoc tot ceea ce se întâmplă și suntem într-o situație disperată. Nu știu ce s-a întâmplat, efectiv nu înțeleg gestul.  Nu s-a pus problema de jocuri de noroc așa cum s-a speculat în presă, eu am zis una și s-a scris altceva și nici de o ceartă mare nu s-a pus problema, le-am atras doar atenția. Suntem într-o situație disperată”, a povestit George Tăbuși în exclusivitate pentru www.redactia.ro.

Părinții au fost plecați la muncă în străinătate până când gemenii au ajuns în clasa a VI-a, perioada în care aceștia au fost crescuți de bunica lor. Revenind în țară, părinții le-au oferit gemenilor mai multă libertate, având încredere în ei și fiind de părere că nu le-au dat niciodată motive de îngrijorare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: