Redactia.ro
Home » Știri » Gemenii premianți din Târgu Jiu au dispărut fără urmă. Descoperirea șocantă făcută de părinți în telefoanele lor

Gemenii premianți din Târgu Jiu au dispărut fără urmă. Descoperirea șocantă făcută de părinți în telefoanele lor

Gemenii premianți din Târgu Jiu au dispărut fără urmă. Sursa foto: Social Media

O familie din Târgu Jiu își caută cu disperare cei doi copii, frați gemeni, în vârstă de 15 ani, care au dispărut fără urmă de câteva zile. Marian și Gheorghe Țăbuși au plecat de acasă luând o sumă mare de bani și lăsându-și părinții fără nicio explicație. Dispariția lor a adus la suprafață o situație neașteptată, dar și multe întrebări despre influențele din viața adolescenților.

Ultima discuție și decizia de a pleca

Cu o seară înaintea dispariției, tatăl gemenilor a avut o discuție aprinsă cu aceștia. Totul a început când a găsit o tranzacție suspectă pe telefonul băieților, care indica faptul că aceștia cheltuiseră bani pe jocuri de noroc online. Familia nu știa ca cei doi adolescenți să aibă legături cu vreun anturaj dubios. Dimpotrivă, ambii au avut rezultate foarte bune la școală, terminând clasa a VIII-a cu medii aproape de 9.40.

”Lor le intrau pe carduri bursa și alocația, am zis să aibă și ei bănuții lor, să îi strângă. Soțul a găsit pe telefon o tranzacție de 50 lei la un joc online și i-a întrebat ”Tati, ați început să băgați bani la jocuri? Mâine se duce mama la bancă să scoată extrasul de cont să vadă tranzacțiile”. I-a certat. Duminică s-a întâmplat asta.

Nu pot spune că au plecat din senin. Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI a, ei au crescut cu bunica, au fost răsfățați și trebuia să ne impunem, dar au avut mai multă libertate cu noi”, ne-a spus mama băieților, Mihaela Țăbuși. pentru Cancan.ro.

Părinții au fost plecați la muncă în străinătate până când gemenii au ajuns în clasa a VI-a, perioada în care aceștia au fost crescuți de bunica lor. Revenind în țară, părinții le-au oferit gemenilor mai multă libertate, având încredere în ei și fiind de părere că nu le-au dat niciodată motive de îngrijorare.

Dispariția misterioasă și urma lăsată în telefon

A doua zi dimineață, Marian și Gheorghe au plecat la școală, așa cum făceau în mod obișnuit. Au discutat chiar cu mama lor în pauză, fără a lăsa să se întrevadă nimic neobișnuit. Când s-au întors acasă, părinții au constatat că gemenii nu erau acolo. Nu anunțaseră că pleacă undeva, lucru neobișnuit pentru ei.

Au trecut pe acasă, au mâncat, au luat cu ei o sumă foarte mare de bani și au plecat. Cardurile lor erau la mine. Până acum, nu mi-au lipsit nici 10 bani din geantă. Știm doar că au urcat în trenul spre Craiova, își luaseră bilet până la Turburea. I-a văzut, însă, cineva că au coborât la Craiova. Și-au scos cartela din telefon și am înțeles că au fost văzuți pe camere că și-au cumpărat altă cartelă de la un chioșc din gara Craiova”, a mai spus mama băieților.

Ceea ce i-a șocat și mai mult pe părinți a fost apariția unui personaj controversat în cercul de prieteni ai gemenilor. Deși credeau că își cunosc foarte bine copiii și prietenii acestora, au aflat că gemenii ar fi discutat online cu cineva cunoscut sub porecla „Cuțitarul”.

„Ne-a zis un coleg că vorbeau pe un grup cu cineva poreclit ‘Cuțitarul,’ dar nu știm cine este,” a dezvăluit mama adolescenților. Această informație a adus și mai multă îngrijorare familiei, care nu știa ca băieții să aibă legături cu persoane dubioase.

Părinții au anunțat imediat poliția cu privire la dispariția gemenilor

Aceștia sunt căutați acum atât de familie, cât și de autorități. Totuși, situația este plină de incertitudini.

Știam tot timpul de ei, iar pe soț îl anunțam eu. La școală nu au fost nici genii, dar au avut medii de 9.38, cu diferență de câteva sutimi între ei. Nu s-au lăsat de carte, să zici că nu au învățat carte și au luat-o pe căi greșite”, a adăugat Mihaela Țăbuși.

Părinții nu își pot explica gestul băieților, mai ales că nu aveau un anturaj care să îi fi influențat negativ, iar până în acel moment, gemenii nu le-au dat niciodată motive de îngrijorare. Totuși, descoperirea tranzacției pe telefon și prezența personajului „Cuțitarul” ridică multe semne de întrebare.

Îngrijorarea familiei crește pe măsură ce trec zilele fără vești despre băieți. Pentru aceștia, lipsa oricărui indiciu și incertitudinea privind anturajul în care s-ar putea afla cei doi adolescenți reprezintă o sursă continuă de suferință.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: