Redactia.ro
Home » Știri » Exit Poll Alegeri Locale 2020. Numărătoarea paralelă a partidelor PNL, PSD, USR

Exit Poll Alegeri Locale 2020. Numărătoarea paralelă a partidelor PNL, PSD, USR

Exit poll alegeri locale 2020

Exit Poll Alegeri Locale 2020. Redacția.ro vă oferă în timp real rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie, inclusiv numărătoarea paralelă a marilor partide PNL, PSD și USR. Rezultatele sondajelor de până acum efectuate de partide arătau că reprezentanții formațiunilor lor aveau șanse mari de câștig, respectiv la primăria Capitalei, sondajul PNL îl dădea învingător pe Nicușor Dan, iar sondajul PSD pe Gabriela Firea. Pe tot parcursul zilei de azi, vă vom ține la curent cu noutăți de la alegerile locale.

Update ora 17.00. Cine are șanse la un fotoliu de primar în Capitală

Potrivit unor surse, Nicușor Dan deține trei procente peste opozanta sa, actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea. 41% vs. 38%

La sectorul 1, lupta se dă între Daniel Tudorache și Clotide Armand.

În cazul sectorului 2, Radu Mihaiu conduce lupta cu Dan Cristian Popescu și Neculai Onțanu.

Sectorul 3. Robert Negoiță pare neînvins în fața anonimului Adrian Moraru.

Sectorul 4. Simona Spătaru conduce clasamentul voturilor, însă e urmată îndeaproape de Daniel Băluță.

Sectorul 5. Candidatul PNL, Cristian Băcanu, și cel al PSD-ului, respectiv Daniel Florea, duc o luptă umăr la umăr.

Sectorul 6. Potrivit unor surse, Ciprian Ciucu conduce detașat clasamanetul voturilor.

UPDATE: Secțiile de votare se deschid în țară, începând cu ora 7. VERIFICĂ AICI CANDIDAȚII DIN LOCALITATEA TA DE DOMICILIU.

Exit Poll Alegeri Locale 2020 – numărătoarea paralelă a PNL

Cel mai recent sondaj realizat de PNL arată că, Nicușor Dan, candidatul susținut de USR și PNL, ar obține 42% din voturile alegătorilor, în timp ce pe Gabriela Firea, candidata PSD,  ar vota-o 40% dintre repondenți, potrivit sondajului. 9% ar vota cu Traian Băsescu, fostul președinte care candidează din partea PMP,  în timp ce tot 9% ar vota cu alt candidat.

Exit Poll Alegeri Locale 2020 – rezultatul PSD

PSD a calculat că ar putea să obțină în jur de 18 șefii de CJ-uri, dar că e posibil să piardă în fiefuri mari și tradiționale, ceea ce va constitui un dezavantaj major la alegerile parlamentare, când numărul de locuri eligibile pe listele de deputați și senatori va deveni foarte mic.

Exit Poll Alegeri Locale 2020 – rezultatul USR

Candidatul la primăria Capitalei pentru USR, adoptat și de PNL este Nicușor Dan, principalul adversar al actualului primar, Gabriela Firea. Alegerile locale au însemnat pentru USR o cheltuială de aproape 4 milioane de lei, față de 38 de milioane cât a alocat PNL și aproape 35 milioane pentru PSD.

Loading...