Redactia.ro
Home » Știri » EXIT POLL Rezultate alegeri locale 2020 București. Nicuşor Dan este noul primar general al Capitalei. Primele declarații

EXIT POLL Rezultate alegeri locale 2020 București. Nicuşor Dan este noul primar general al Capitalei. Primele declarații

Nicusor Dan

EXIT POLL Rezultate alegeri locale 2020 București. Nicuşor Dan este noul primar general al Capitalei.  Politicianul a mulțumit „bucureștenilor care au ieșit și l-au votat azi, pentru că i-au dat încredere în ciuda campaniei murdare împotriva sa”.

„Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie. Îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației publice. Bucureștiul are oameni muncitori, creativi, care au reușit în mediul privat, academic, și cu o administrație pe măsură Bucureștiul nu poate decât să reușească. Îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei.Primăria generală nu poate fi condusă în stilul Ceaușescu. Vreau să vă obișnuiți de acum cu ideea că primăria este partenerul vostru. Am încheiat un parteneriat cu PNL și USR PLUS și vă asigur că acest parteneriat va continua. Îi asigur pe bucureștenii care nu ne-au votat că Bucureștiul este în egală măsură Bucureștiul lor. Îi chem pe toți să fim parteneri în construcția noului București”, a declarat Nicușor Dan, după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile locale 2020 București.

Gabriela Firea așteaptă rezultatul real al alegerilor

Gabriela Firea susține că rezultatele exit-poll-urilor nu înseamnă că avem deja învinși și învingători: „Tradițional, spre dimineață vom ști rezultatul real al alegerilor”.

„Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, începe numărătoarea. Tradițional, spre dimineață vom ști rezultatul real al alegerilor”, a spus Firea.

Cu putin timp in urma, s-au inchis urnele de vot. Incepe numaratoarea. Cel mai probabil, maine dimineata vom sti care este rezultatul real al alegerilor locale. Multumesc tuturor celor care au participat la vot. Este o dovada de respect pentru orasul nostru, comunitatea noastra. #PentruOameni

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 27 septembrie 2020

 

Orban: „PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminică seara rezultatele de la alegeri și a afirmat că, pentru prima oară de la Revoluție până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale și bate PSD fără drept de apel”.

Orban a afirmat că la aceste alegeri „românii au arătat un spirit exemplar, au respectat toate regulile sanitare și au suportat statul la rând, care a apărut ca necesității de protejare a sănătății”.

„Felicit toți românii care s-au prezentat la vot”, a adăugat președintele PNL. „Este o victorie pe care hai să fim cinstiți foarte puțini o așteptau”, a continuat acesta, notând cu „bucureștenii au ținut să elibereze Bucureștiul de sub caracatița PSD”

Dan Barna: „Este o victorie spectaculoasă”

Rezultatele alagerilor locale de duminică arată că în România „începe revoluția bunei guvernări”, afirmă liderul USR, Dan Barna. „Rezultatele în București confirmă că fosța care luptă cu pesedismul este USR-PLUS”, a mai spus liderul USR. Acesta mai spune că USR are peste 3.000 de consilieri în țară.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a obținut 47,2 % din voturi la alegerile ​​locale de duminică, în timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anunțate la ora 21.00 pentru ora 19.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: