Redactia.ro
Home » Știri » Experții explică tragedia de pe platourile de filmare ale producției „Rust”. Alec Baldwin ar putea fi acuzat de crimă

Experții explică tragedia de pe platourile de filmare ale producției „Rust”. Alec Baldwin ar putea fi acuzat de crimă

Tragedia de pe platourile de filmare ale producției „Rust” a cutremurat o lume întreagă, după ce directorul de imagine Halyna Hutchins a murit după ce a fost împușcată de Alec Baldwin. Incidentul a fost catalogat de anchetatori drept un accident nefericit, dar ultimele detalii apărute în presa internațională demonstrează că situația s-ar putea schimba în săptămânile ce urmează. Există circumstanțe care-l pot acuza pe actor de crimă, ceea ce ar însemna că va fi judecat conform legii.

În decursul săptămânii trecute, Halyna Hutchins a fost ucisă în  New Mexico, unde echipa sa a început filmările pentru „Rust”, o producție mult așteptată de cinefilii de pretutindeni. Ceea ce ar fi trebuit să fie o scenă simplă cu împușcături s-a transformat într-o tragedie teribilă, deoarece arma de recuzită primită de Alec Baldwin s-a dovedit a fi una reală. Vinovatul nu a fost încă stabilit, dar anchetatorii fac tot posibilul să elucideze această situație care a pus punct proiectului.

Moartea Halynei Hutchins – accident sau crimă?

Din primele informații făcute publice din timpul anchetei, totul pare că a fost un accident nefericit. Baldwin nu știa că arma pe care o are în mână era încărcată cu gloanțe reale, așa că a respectat întocmai indicațiile primite de la echipa sa și a urmat scenariul. Din păcate, Halyna Hutchins nu a mai putut fi salvată, iar în urmă au rămas un soț și un copil devastați, care așteaptă cu inima zdrobită să se facă lumină în acest caz.

Actorul colaborează cu echipajele de poliție și își regretă nespus fapta, iar vina și resentimentele față de cele întâmplate pare că l-au distrus pur și simplu. Ultimele imagine apărute cu el demonstrează că tragedia și-a pus amprenta și asupra înfățișării sale, iar chipul său este acum întunecat și umbrit de cearcăne. A ales să fie lângă familia îndoliată a directorului de imagine și face tot posibilul să le ofere suportul său, dar această atitudine se pare că nu a exclus în totalitate posibilitatea să fie acuzat de crimă.

„Nu există cuvinte care să-mi exprime șocul și tristețea în ceea ce privește acest tragic accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, soție, mamă și colegă de-a noastră foarte apreciată. Colaborez pe deplin cu investigațiile poliției pentru a demonstra cum a avut loc această tragedie și țin legătura cu soțul său, oferindu-i suportul atât lui cât și familiei sale. Am inima frântă pentru acesta, pentru fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”, a scris acesta pe contul său personal de Twitter după incident.

Alec Baldwin poate fi acuzat de omor prin imprudență

Acest lucru de datorează faptului că Alec Baldwin nu era doar protagonist al filmului „Rust”, ci făcea parte și din echipa de producție a filmului. Cu alte cuvinte, ar fi trebuit să știe starea recuzitei folosite pe platourile de filmare și poate fi acuzat de omor prin imprudență. Până atunci însă, achetatorii se concentrează asupra persoanei care i-a dat pistolul actorului. Conform procedurilor, arma a fost verificată înainte de un asistent, care a confirmat că poate fi folosită fără să prezinte un risc pentru cei aflați pe platourile de filmare.

Până acheta va ajunge la final, iar autoritățile își vor face datoria, Baldwin a luat o decizie importantă pentru cariera sa. Din respect pentru Halyna Hutchins și pentru familia sa, actorul a hotărât să se retragă din viața publică și din proiectele pe care le avea în desfășurare. Tragedia l-a afectat foarte tare, iar lunile ce vor urma petrecute în liniște și departe de publicul său îl vor ajuta să-și revină în fire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: