Redactia.ro
Home » Știri » Explozie într-un bloc din Sibiu! Două persoane au murit, iar operațiunile de salvare continuă 

Explozie într-un bloc din Sibiu! Două persoane au murit, iar operațiunile de salvare continuă 

incendiu

Un eveniment tragic a zguduit astăzi România, întrucât o explozie devastatoare urmată de un incendiu a avut loc într-un bloc situat în județul Sibiu. În urma incidentului tragic, mai multe persoane au fost nevoite să evacueze clădirea care a fost rapid cuprinsă de flăcări. Din păcate, doi indivizi au pierdut viața în acest cumplit accident. Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Sibiu a transmis detalii despre explozia deosebit de puternică.

Explozie într-un bloc din Sibiu! Două persoane au murit, iar operațiunile de salvare continuă

Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, a avut loc o explozie puternică într-un bloc din județul Sibiu. În urma acestui incident tragic, două persoane au pierit, deoarece explozia a fost urmată de un incendiu, ceea ce a determinat evacuarea de urgență a unui număr mai mare de locuitori.

În dimineața zilei de 24 septembrie 2023, echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Sibiu s-a deplasat la un bloc din județ, în urma producerii unei explozii la un apartament, eveniment care a fost urmat de izbucnirea unui incendiu violent.

Imediat după producerea incidentului, au fost mobilizate rapid două autospeciale de stingere, o autospecială pentru transportul victimelor și materialelor periculoase, o autoscară de intervenție, două echipe SMURD, dintre care una dotată cu personal medical, și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Echipa de pompieri a reușit să evacueze în siguranță 20 de persoane din clădirea afectată de incendiu.

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum. Intervenția este în dinamică”, transmitea ISU Sibiu în urmă cu puțin timp.

Pompierii continuă operațiunile de salvare

Echipele de intervenție desfășoară operațiuni de căutare și salvare în interiorul apartamentului afectat de explozie și incendiu. Pompierii au reușit să pătrundă în locuința în cauză și, cu regret, au descoperit că două persoane au pierit în urma acestui tragic incident.

„Pompierii au reușit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului”, a transmis sg. maj. Andreea Ștefan.

Sursă foto ISU Sibiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: