Redactia.ro
Home » Știri » Explozie într-un poligon din Șimleu Silvaniei. 9 militari au fost răniți în timpul unui exercițiu de instruire cu grenade 

Explozie într-un poligon din Șimleu Silvaniei. 9 militari au fost răniți în timpul unui exercițiu de instruire cu grenade 

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă într-un poligon din Șimleu Silvaniei, în urma unui exercițiu de instruire cu grenade. Mai mulți militari au fost răniți.

Explozie într-un poligon din Șimleu Silvaniei. 9 militari au fost răniți în timpul unui exercițiu de instruire cu grenade

Conform primelor informații apărute în spațiul public, nouă persoane au ajuns la spitalul din Zalău cu răni serioase. Un tânăr de 19 ani se află în stare gravă. Ei au suferit răni în timpul unui exercițiu de instruire cu grenade.

„La poligonul militar, în cadrul unui exercițiu, a explodat o grenadă. Au fost înregistrate 9 victime  din care: 7 victime de cod verde, 2 victime conștiente cu plăgi multiple la nivelul membrelor și scalpului, nesângerânde, transportate la spital.

La locul evenimentului s-au deplasat 4 echipaje medicale (1TIM, 1B2, 1 EPA,1 ATPVM), elicopter”, se arată în comunicatul transmis de către autorități.

Nouă persoane au fost rănite în timpul unui exericțiu de instruire cu grenade

În timpul exercițiului de instruire, o grenadă ar fi explodat. În urma exploziei, șapte persoane au fost rănite superficial, în timp ce altele două prezintă plăgi multiple la nivelul membrelor și al scalpului.

Răniții au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. La locul în care a avut loc explozia s-au deplasat patru echipaje medicale, precum și un elicoper SMURD. O anchetă urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc explozia, precum și cine se face vinovat de declanșarea acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: