Redactia.ro
Home » Știri » Facebook a picat. WhatsApp și Instagram au picat si ele. Ce s-a intamplat cu retelele

Facebook a picat. WhatsApp și Instagram au picat si ele. Ce s-a intamplat cu retelele

GALERIE FOTO (2)

Facebook a picat astazi in Romania. Downdetector a anunţat că pe 18 aprilie 2019 utilizatorii au început să anunţe erori întâlnite pe cele trei aplicaţii. Retelele sociale au revenit in 10 minute de la semnalarea problemei.

WhatsApp nu permite trimiterea şi nici primirea de mesaje, iar Instagram şi Facebook nu afişează update-uri ale utilizatorilor.

Astazi s-a anuntat ca Facebook a copiat fără permisiune contactele a 1,5 milioane de utilizatori

Facebook a descărcat toate adresele de email salvate în agendele a 1,5 de milioane de utilizatori, scrie digi24.ro.

”Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can” ( n.r. Ne pare rău, ceva nu funcționează. Lucrăm pentru a remedia problema în cel mai scurt timp) este mesajul care a apărut atunci când utilizatorii din România au încercat să acceseze Facebook, joi, după ora 14:30. Problema a durat câteva minute, timp în care nu au putut fi utilizate nici Instagram sau Messanger.

Compania susţine că aceste informaţii au fost obţinute neintenţionat şi că le va şterge din serverele sale. Facebook a picat si probabil ei incearca sa rezolve problemele chiar in aceste momente.

Acesta este cel mai nou scandal care ridică semne de întrebare legate de modul în care firma administrează datele personale.

Dezvăluirea a venit după ce un expert în securitate cibernetică a observat că Facebook le cere unor utilizatori să introducă parola de la căsuţa de email, când îşi făceau un nou cont. Aşa ar fi confirmat identitatea.

Conform portalului Business Insider, după ce obţinea accesul în căsuţa poştală, platforma descărca toate adresele din agendă, fără să ceară voie. 1,5 milioane de oameni au păţit asta, din mai 2016 până de curând.

Nu e prima oara cand reteaua are probleme. Facebook şi Instagram picate de câteva ore. Problema e globală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: