Redactia.ro
Home » Știri » Facebook și Instagram au căzut iar. Nereguli raportate de mii de utilizatori

Facebook și Instagram au căzut iar. Nereguli raportate de mii de utilizatori

Cât costă Facebook și Instagram în România? Doar așa elimini reclamele nedorite

Un val de nereguli a afectat funcționarea Facebook și Instagram, determinând mii de utilizatori să raporteze dificultăți, în special legate de trimiterea și primirea mesajelor prin intermediul Messengerului. Conform relatărilor adunate, această problemă nu a fost o noutate, având în vedere că rețelele de socializare menționate au mai întâmpinat asemenea situații în trecut.

Facebook și Instagram au căzut iar

Perturbările au fost semnalate de utilizatori din diverse colțuri ale lumii, inclusiv din Statele Unite, Marea Britanie, precum și din diverse regiuni ale Europei și Asiei. Aceste nereguli au variat de la imposibilitatea de a trimite sau primi mesaje, la erori în vizualizarea poveștilor partajate sau în realizarea căutărilor pe respectivele platforme.

Pe măsură ce numărul rapoartelor de probleme a depășit pragul de o mie, utilizatorii au început să împărtășească experiențele lor neplăcute, inclusiv situații în care mesajele apăreau ca fiind „indisponibile pentru prieteni”, sau dificultăți în interacțiunea cu fluxul de știri de pe Instagram.

Nereguli raportate de mii de utilizatori

În ciuda acestor impedimente, comunitatea online nu a renunțat la interacțiunea socială. În schimb, mulți s-au orientat spre alte platforme de comunicare, X (anterior cunoscut ca Twitter) devenind o alternativă populară în această perioadă de întrerupere. Situația a fost monitorizată de DownDetector, un website care urmărește în timp real incidentele și întreruperile serviciilor online, inclusiv ale rețelelor de socializare, notând o creștere semnificativă a rapoartelor legate de aceste două platforme.

Reacțiile utilizatorilor pe X au variat de la exprimarea frustrării până la încercări de a găsi umorul în situație, unii comentând despre frecvența cu care Facebook întâmpină astfel de probleme. În această conjunctură, comunitatea online a demonstrat încă o dată capacitatea de adaptare și de a căuta soluții alternative pentru a păstra legătura cu prietenii și familia, evidențiind importanța și interdependența platformelor de socializare în viața cotidiană.

„Facebook a căzut din nou”, a scris o persoană, conform Mirror.

„Serios? Din nou! Nu e de mirare că videoclipurile mele nu vor să fie redate!”, a notat altcineva.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: