Redactia.ro
Home » Monden » „Faima le-a adus în concurs”. Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” !

„Faima le-a adus în concurs”. Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” !

GALERIE FOTO (2) Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” !

„Faima le-a adus în concurs”. Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele două celebrități care au anunțat că vor participa în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Artistele sunt pregătite să facă față provocării care urmează să înceapă în toamnă, la Kanal D.

„Faima le-a adus în concurs”. Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” !

‘Faima le-a adus în concurs”. Anda Adam și Nicoleta Nucă au anunțat că vor participa la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Artistele sunt primele vedete care și-au anunțat prezența în cadrul show-ului care va începe în toamnă, la Kanal D. Anda Adam și Nicoleta Nucă au acceptat provocarea noului sezon al emisiunii, fiind pregAtite să meargă pe drumul celebrității, adoptând stiluri vestimentare care mai de care inedite. Anda Adam este pregătită să câștige simpatia telespectatorilor, luptând pentru marele titlu de cea mai stilată femeie din România.

Anda Adam si Nicoleta NUCA

Artista a mai făcut parte din din echipa show-ului în calitate de invitat la masa juriului. „Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează’ în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul Dacă ar fi’, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea Bravo, ai stil! Celebrities’. Poate fata!‘, spune Anda Adam. Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, melodiile ei reușinând să se mențină în topurile muzicale din țară.

Nicoleta Nucă, pregătită să se lupte pentru marele premiu la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Nucă a acceptat să participe în cel de-al șaptelea sezon al emisunii de la Kanal D. Stabilită în România de mai mulți ani, moldoveanca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică pop din tânăra generație. Nicoleta este pasionată de muzică încă de mică, iar de-a lungul anilor a studiat în România și Italia pentru a-și perfecționa tehnica vocală.

„Fata din Oglindă’, „Tot mai rar’, „Ultima oară’ sau „Castele de nisip’, sunt doar câteva dintre piesele cunoscute ale acesteia. Ncioleta este pasionată de modă, iar întotdeauna a afișat o eleganță inedită. Artista este preocupată de dezvoltarea personală, având curajul de a expermenta lucruri noi. „Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities’ va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor’, spune Nicoleta Nucă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: