Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam nu se mai ascunde! Cum s-a afișat artista cu noul ei iubit

Anda Adam nu se mai ascunde! Cum s-a afișat artista cu noul ei iubit

GALERIE FOTO (3) Anda Adam nu se mai ascunde! Cum s-a afișat artista cu noul ei iubit

Anda Adam nu se mai ascunde de ochii lumii! Artista a făcut publice cele mai romantice momente dintre ea și noul iubit. Iată cum s-a afișat aceasta!

Anda Adam nu se mai ascunde! Cum s-a afișat artista cu noul ei iubit

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Vedeta are o mulțime de urmăritorii care sunt alături de ea și o susțin în tot ceea ce face. De curând, cântăreața a fost în centrul atenției după ce s-a zvonit că ea și soțul ei s-ar fi despărțit.

Zvonurile au fost confirmate în cele din urmă de soțul vedetei, care a declarat că cei doi au ales să meargă de drumuri separate, deși au împreună o fiică. Acum, Anda Adam nu se mai ascunde de ochii lumii și a publicat mai multe fotografii cu noul ei iubit, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Bărbatul care i-a furat inima artistei este afacerist din Cluj, iar lucrurile par să meargă foarte bine între cei doi. Mai mult, din postărilor lor de pe rețelele de socializare pare că relația este chiar una stabilă. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre, iar  momentele romantice dintre ei și sentimentele pe care și le poartă sunt făcute publice în fiecare zi.

Anda Adam a ținut să le arate fanilor săi de pe Instagram că este tratată ca o prințesă de iubitul afacerist. Dimineața vedeta a fost trezită de noul partener cu un imens buchet de trandafiri roșii, lucru care a necesitat imortalizat. Astfel, fosta lui Sorin Nicolescu a pus mâna pe telefon și imediat și-a făcut o fotografie în oglindă, ținând strâns la piept minunatele flori. În continuarea zile, cei doi au petrecut mult timp împreună, iar la ora cinei, aceștia au ieșit la un restaurant de fițe și iarăși au arătat tuturor cât de mult se iubesc și cât de romantici sunt.

Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu

La puțin timp după ce Anda Adam a fost surprinsă în preajma unui domn misterios în Cluj, zvonurile despre divorțul dintre cei doi au fost întemeiate. Chiar astăzi, Sorin Niculescu a fost contactat de reporterii de la antenastars.ro, unde a făcut declarații și a confirmat divorțul de soția sa.

Sorin Niculescu a precizat că atât el, cât și Anda Adam sunt doi oameni liberi, care au dreptul să face absolut orice vor. El a mai precizat că nu dorește să își spele rufele în public și că mereu a preferat să stea departe de ochii presei. Acesta a spus că nu dorește să facă declarații al adresa mamei copilui lui.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a fost declarația lui Sorin Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: