Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam s-a distrat cu Jador într-un club din Cluj! Vedeta a venit însoțită de iubitul ei

Anda Adam s-a distrat cu Jador într-un club din Cluj! Vedeta a venit însoțită de iubitul ei

GALERIE FOTO (5) Anda Adam s-a distrat cu Jador într-un club din Cluj! Vedeta a venit însoțită de iubitul ei

Anda Adam a uitat de divorț și s-a lăsat cuprinsă de distracție altături de Jador și noul său iubit într-un club din Cluj! Vedeta a postat totul pe rețelele de socializare. 

Anda Adam s-a distrat cu Jador într-un club din Cluj! Vedeta a venit însoțită de iubitul ei

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz, având o mulțime de fani care o susțin și o apreciază. În ultimul timp au apărut o mulțime de zvonuri cum că aceasta ar divorța și că relația cu soțul ei s-a consumat. Chiar dacă nu a declarat nimic oficial, artista dovedește lucrurile acestea pe contul ei de pe rețelele de socializare.

Se pare că se simte foarte confortabil în noua postura de femeie singură, căci Anda Adam nu pierde nopțile de vară, mai ales de când s-au deschis cluburile, iar petrecerea e la ordinea zilei. Noaptea trecută, aceasta s-a distrat pe muzica lui Jador într-un club din Cluj-Napoca, unde și-a făcut apariția la brațul iubitului ei. Într-o filmare realizată în timp ce fostul concurent de la “Survivor România” cânta una dintre melodiile sale și chiar a fredonat câteva versuri, semn că îi apreciază muzica.

La 41 de ani, Anda Adam își trăiește la maximum povestea de iubire începută cu un afacerist din Cluj-Napoca. Noaptea trecută, ei au mers în clubul în care Jador a susținut un concert și, printre cei care au cântat și au dansat pe piesele lui s-a numărat și cunoscuta cântăreață.

Fostul concurent de la “Survivor România” a cântat ieri în Pitești, Cluj-Napoca și Sebeș, iar în drum spre concerte, el a făcut un video în mașină, pe care l-a urcat pe contul lui de TikTok.

@jadorIn drum spre concert!♬ Invincible – Pop Smoke

Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu

La puțin timp după ce Anda Adam a fost surprinsă în preajma unui domn misterios în Cluj, zvonurile despre divorțul dintre cei doi au fost întemeiate. Chiar astăzi, Sorin Niculescu a fost contactat de reporterii de la antenastars.ro, unde a făcut declarații și a confirmat divorțul de soția sa.

Sorin Niculescu a precizat că atât el, cât și Anda Adam sunt doi oameni liberi, care au dreptul să face absolut orice vor. El a mai precizat că nu dorește să își spele rufele în public și că mereu a preferat să stea departe de ochii presei. Acesta a spus că nu dorește să facă declarații al adresa mamei copilui lui.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a fost declarația lui Sorin Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: