Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu! Chiar el a confirmat vestea în direct

Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu! Chiar el a confirmat vestea în direct

În vara anului 2015, Anda Adam și Sorin Niculescu își uneau destinele în fața Lui Dumnezeu, acum la 6 ani după, își iau adio în fața instanței. Este oficial și confirmat chiar de Sorin, cei doi vor divorța!

Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu

La puțin timp după ce Anda Adam a fost surprinsă în preajma unui domn misterios în Cluj, zvonurile despre divorțul dintre cei doi au fost întemeiate. Chiar astăzi, Sorin Niculescu a fost contactat de reporterii de la antenastars.ro, unde a făcut declarații și a confirmat divorțul de soția sa.

Sorin Niculescu a precizat că atât el, cât și Anda Adam sunt doi oameni liberi, care au dreptul să face absolut orice vor. El a mai precizat că nu dorește să își spele rufele în public și că mereu a preferat să stea departe de ochii presei. Acesta a spus că nu dorește să facă declarații al adresa mamei copilui lui.

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline.„, a fost declarația lui Sorin Niculescu.

Anda Adam suprinsă de paprazzi în compania unui alt bărbat

Recent, au apărut poze în care Anda Adam este cu un alt bărbat decât soțul ei. Cei doi apar împreună în ipostaze tandre, luându-se în brațe și sărutându-se afectuos. Conform informațiilor din presă, bărbatul misterios este un prosper om de afaceri din Cluj-Napoca, care are și un hotel într-o zonă de lux din Franța. Bărbatul are și doi copiii cu două femei diferite, dar se pare că cea care i-a furat inima de această dată este cântăreața.

Etichete: