Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam are o obsesie de care nu poate scăpa! ”Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Anda Adam are o obsesie de care nu poate scăpa! ”Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Anda Adam are o obsesie de care nu poate scăpa! ”Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Anda Adam a făcut mărturisiri recent, dezvăluind care este cea mai mare obsesie a ai! Puțini sunt cei care știu acest lucru despre celebra cântăreață.

Anda Adam are o obsesie de care nu poate scăpa! ”Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Anda Adam este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din Romnia și de când se știe a avut multă grijă de imaginea ei. Îi place să fie mereu aranjată și cu un look îngrijit, astfel că, acum, cântăreața a dezvăluit are o obsesie în legătură cu acest aspect.

Potrivit artistei, singura obsesie pe care o are este legată de aspectul unghiilor de la mâini și picioare! Cântăreața a mărturisit faptul că acestea trebuie să fie mereu impecabile, atât unghiile de mâini, cât și cele de la picioare să aibă aceeași ojă.Mai mult, aceasta se declară ”un client foarte greu de mulțumit”.

”Am niște obsesii în ceea ce privește unghiile de la mâini și de la picioare care mereu trebuie să fie impecabile și mereu aceeași ojă de la mâini trebuie să fie și la picioare. Sunt un client foarte greu de mulțumit. Deci la mine nu poți decât să-ți dai lucrarea de doctorat, e greu. Eu mai văd fete care sunt în practică, puțin mai la început și dacă eu pic la ele le văd cum încep să transpire. Sunt un client greu pentru că sunt perfecționistă pentru că am anumite fixații”, a povestit Anda Adam pentru Antena Stars.

De asemenea, potrivit spuselor sale dintr-un interviu, obișnuiește să petreacă în sala de sport două ore și ține dietă regulat.

”Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio.Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament.Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc.Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin”, a explicat Anda Adam.

Anda Adam regretă operațiile estetice

Anda Adam este aproape de nerecunoscut de când s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Artista a dezvăluit fanilor, pe Instagram, dacă regretă modificările făcute.

Unele dintre intervenții sunt: mărirea sânilor, augmentarea buzelor și și-a modificat și forma nasului. Cântăreața a fost întrebată de un internaut dacă regretă că și-a pus fațete dentare, iar Anda Adam i-a răspuns negativ.

”NICIODATĂ! Îmi pare rău că nu am făcut asta mai devreme! O dantură perfectă este greu să o ai natural, iar fațetele îți dau practic acea <<strălucire>> când zâmbești, vorbești, cartea noastră de vizită oarecum!”, a spus Anda Adam pe Instagram.

Etichete: