Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam s-a întors cu kilograme în plus după ultima vacanță. Artista vrea să scape rapid de ele

Anda Adam s-a întors cu kilograme în plus după ultima vacanță. Artista vrea să scape rapid de ele

Anda Adam

Anda Adam a mărturisit fanilor, pe Instagram că a acumulat kilograme în plus, în ultima sa vacanță. Cântăreața avea 55 de kilograme înainte.

Anda Adam s-a întors cu kilograme în plus după ultima vacanță. Artista vrea să scape rapid de ele

Anda Adam se pare că s-a răsfățat în ultima sa vacanță. Cântăreața s-a abătut de la alimentele care să-i mențină greutatea și s-a ales cu trei kilograme în plus, la cele 55 pe care le avea, transmite Spynews.

„55 de kg. Acum după vacanță vreo 3 în plus”, a scris Anda Adam pe Instagram, când a fost întrebată câte kilograme are.

Anda Adam este la munte, are o geaca portocalie si zambeste

Întrebată de fani și cum a reușit să aibă un abdomen plat, Anda Adam a explicat că pentru cineva la început este nevoie de șase luni încât să atingă această reușită.

Anda Adam este la munte, are o geaca portocalie si zambeste

Ambițioasă din fire și iubitoare a sportului, Anda Adam va da cu siguranță jos cât mai rapid cele trei kilograme. Drept dovadă, potrivit spuselor sale dintr-un interviu, obișnuiește să petreacă în sala de sport două ore și ține dietă regulat. De altfel, nu trăiește pentru a mânca ci, mănâncă pentru a trăi.

„Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio.Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament.Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc.Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin” a explicat Anda Adam într-un interviu pentru Viva.

Anda Adam are o siluetă de invidiat! - KFetele

Anda Adam, adevărul despre operațiile sale estetice

Este destul de vizibil faptul că chipul și formele Andei Adam s-au schimbat în ultimii ani. Într-un interviu tot pentru sursa menționată anterior, Anda Adam a precizat că nu are decât două intervenții estetice.

”Am doua operatii, atat. Este vorba despre un implant si o rinoplastie cu deviatie de sept. Consider ca arat bine, dar nu cred ca sunt in cea mai buna varianta a mea pentru ca, din punctul meu de vedere, fiind o impatimita a sportului, daca voi avea grija ce mananc, in 3-4 luni voi ajunge la forma fizica pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o forma de invidiat”, a declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: