Redactia.ro
Home » Monden » Apariție excentrică! În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile? FOTO

Apariție excentrică! În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile? FOTO

GALERIE FOTO (9) În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile

Apariție excentrică! Anda Adam continuă să-și uimească fanii cu aparițiile sale incendiare. Înainte de a merge la shopping, artista și-a făcut numeroase selfi-uri, iar imaginile sunt absolut incredibile. Cu ce era îmbrăcată vedeta?

Apariție excentrică! În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile? FOTO

Apariție excentrică! Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Se știe că vedeta este o fire elegantă, fiind mereu interesată de imaginea sa. Recent, blondina a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro în momentul în care se aranja în mașină. Anda Adam a fost surprinsă în parcarea unui complex comercial, în timp ce se aranja în mașină, pentru a merge la shopping. Vedeta își face cât mai multe poze în mașină, purtând o ditamai fundă neagră în cap. Pentru a ieși cât mai bine în poze, vedeta a început să se machieze. Vedeta a folosit fond de ten, anticearcăn și un gloss, iar totul pentru sesiunea care a urmat.

Anda Adam a ales o ținută sport, cu o pereche de pantaloni roz și un trenci roșu. Artista a coborât din mașină și s-a îndreptat spre magazine, iar la ieșire, blondina a ieșit cu numeroase cumpărături, majoritatea pentru cei dragi.

Se știe că vedeta este o familistă convindă, iar când vine vorba despre persoanele dragi din viața ei, ar face orice pentru ei. În urmă cu câteva zile, artista a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare și le-a cerut fanilor săi să o ajute pe prietena sa, diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul. „Dragii mei, am o rugăminte la voi. Am o amică, foarte dragă, care are nevoie de ajutorul vostru și al meu. Orice sumă cât de mică, contează pentru ea. Este vorba despre Mădă, căreia îi ținem pumnii ca operația să fie reușită și să se însănătoșească cât de repede.”, a spus cu tristețe Anda Adam. Așadar, vedeta a apelat la bunăvoința urmăritorilor săi pentru a o ajuta pe prietena ei să câștige lupta împotriva bolii. Anda i-a transmis acesteia că îi ține pumnii și îi este alături în orice moment.

Ce relație are Anda Adam cu mama ei

Anda Adam a muncit încă de mic copil să devină o adevărată artistă, dar și o femeie puternică și capabilă să depășească toate obstacolele din viața sa. Anda a plecat în America când era mică, dar s-a întors în țară pentru a-și face o carieră în muzică. Cu toate astea, mama sa a rămas în SUA, iar Anda a rămas singură în țară. Întrebată ce relație are cu mama ei și cum a reușit să se descurce singură, Anda a declarat că părinții săi au învațat-o să fie responsabilă și asumată.

Vedeta a precizat că niciodată nu a fost supărată pe mama sa că a plecat în SUA, menționând că are o relație specială cu ea și niciodată nu i-ar reproșa ceva. „Nu am absolut nimic de reproșat sau ceva de schimbat în relația mea cu Evelin. Atât timp cât ea înțelege că eu sunt cea care niciodată nu îi va întoarce spatele, va face alegeri bune singură și nu voi fi nevoită să îi impun lucruri, ci doar să am o influență bună asupra ei”, a declarat Anda Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: