Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Cineva i-a lovit mașina

Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Cineva i-a lovit mașina

GALERIE FOTO (3) Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Cineva i-a lovit mașina

Anda Adam a avut mare ghinion în trafic! A lipsit doar câteva minute de lângă mașină și când s-a întors și-a găsit bolidul de lux avariat. Artista este dispusă să facă plângere la poliție. 

Anda Adam și-a găsit mașina avariată

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, din această cauză e greu de crezut că cineva ar fi vrut să-i fac rău intenționat. Chiar dacă pare că are o viață pefectă și nu duce lipsă de nimic, se pare că nu este ocolită de necazuri. Recent, Anda Adam a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat cu mașina ei de lux.

Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Arista este foarte atașată de bolidul ei și ține foarte mult la aspectul său impecabil. Din cest motiv a fost foarte revoltată atunci când a văzut dauna pe care i-a lăsat-o cineva necunoscut încă. În urmă cu câteva ore, Anda Adam le-a povesit admiratoril de pe Instagram că i s-a întâmplat ceva neașteptat, în timp ce se afla în oraș. Cu aceasta ocazie, artista le-a transmis haterilor că în loc să stea în fața unui computer și să încerce să facă rău, mai bine să se orienteze către faptele bune.

Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Cineva i-a lovit mașina

”Mi s-a întâmplat ceva azi și voiam să împărtășesc cu voi minunata întâmplare. Asta apropo de discuțiile pe care le făceam cu instigarea la ură către alți oameni, cu oamenii care în loc să gândească pozitiv și să vor să facă lucruri frumoase stau acasă în fața unui calculator și doar încearcă să facă rău”, a spus Anda Adam pe Instagram, scrie spynews.ro.

Cine este responsabil pentru lovirea mașinii?

Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Lipsind doar două minute de lângă bolidul de lux, făptașul nu avea timp să se ocupe de avarierea mașinii într-un mod mai amplu. Astfel că, Anda Adam bănuiește că cineva i-ar fi aruncat cu un obiect pe parbriz, de pe balcon, motiv pentru care geamul s-a spart într-un colț.

”M-am oprit la o bancă, pe un trotuar, unde deasupra sunt apartamente, așa e zona acolo. Am intrat la bancomat, am scos niște bani. Am stat maxim un minut și jumătate și când am ieșit am găsit chestia asta. Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz în acest 1 minute jumătate când eu am intrat în bancă”, a continuat artista.

Anda Adam și-a găsit mașina avariată! Cineva i-a lovit mașina

În timp ce filma daunele pe care le-a suferit la mașină, Anda Adam s-a arătat șocată de cele întâmplate, spunând că nu înțelege cum un om ar putea să facă așa ceva. Tot ea a mărturisit că nu are de gând ca să lase lucrurile așa și pentru a i se face dreptate, va merge la Poliție să facă o reclamație pentru ca oamenii legii să constate ulterior dacă cineva i-a aruncat cu adevărat cu ceva în parbriz.

”Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă să vedem dacă într-adevăr a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate, pentru că mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa totuși”, a mai transmis celebra cântăreață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: