Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ieșit Anda Adam din casă! Artista le-a închis gura criticilor

Cum a ieșit Anda Adam din casă! Artista le-a închis gura criticilor

GALERIE FOTO (2) Cum a ieșit Anda Adam din casă! Artista le-a închis gura criticilor

Anda Adam și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție. Artista a ieșit la cumpărături îmbrăcată din cap până în picioare numai în haine de brand.

Cum a ieșit Anda Adam din casă

Anda Adam a încercat mereu să aibă o apariție care să-i uimească pe toți. Vedeta face multe eforturi pentru a arăta întotdeauna ca scoasă din cutie și nu de puține ori a fost criticată pentru stilul ei de viață. Aceasta a încercat să le explice urmăritorilor ei că viața nu e numai despre comentarii răutăcioase și că fericirea constă în alte lucruri.

Cum a ieșit Anda Adam din casă! De curând, Anda Adam a vrut să le arate tuturor cine este ea și s-a dichisit pentru o plimbare până la supermarchet. Vedeta a postat o fotografie de la cea mai recentă ieșire la cumpărături și pare că s-a străduit să facă impresie. Pentru o simplă ieșire la supermarket, Anda Adam a ales să poarte piese vestimentare din colecția nouă de la Burberry. Piesele i-au pun în evidență silueta, astfel arătându-le tuturor cât de bine îi merge în pandemie, scrie cancan.ro.

Cum a ieșit Anda Adam din casă! Artista le-a închis gura criticilor

Mai mult, artista și-a surprins fanii atunci când a abordat un subiect controversat. Totul a pornit de la faptul că Anda Adam a fost martora unui moment de fericire, trăit de niște tineri într-o parcare. Artista s-a filmat în timp ce spunea ce crede că înseamnă pentru ea fericirea adevărată.

”E mai greu să faci lucruri bune și frumoase, dar în viață e mai important să facem lucruri bune. Văd tot felul de comentarii că >, >. Uite, nu am niciun filtru, absolut niciunul. Într-o zi pot să arăt horror pentru că nu am dormit sau că toată lumea se mai trezește cu fața la cearșaf. Nici nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă pentru că în viață nu este despre chestia asta. Aș vrea ca voi care sunteți aici pe Instagram să nu vă mai legați de orice și să ne bucurăm de chestii pe care le putem împărtăși, mai spunem o glumă, mai râdem”, a spus Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam s-a pozat aproape goală pe Instagram

Cântăreațaîn vârstă de 40 de ani, a postat zilele trecute pe Instagram, o fotografie în care lasă aproape totul la vedere. Îmbrăcată doar într-o haină de blană lungă, Anda Adam a pozat provocatoare pe o masă de machaj.

Cu un corp extrem de tonifiat, dar și forme sexy și feminină, Anda Adam nu ezită  arate lumii cât de bine arată, iar hainele sunt de prisos atunci când silueta îți permite  renunți la ele. Fotografia a strâns peste 19.000 de like-uri, lucru care dovedește încă odată  fanii iubesc aceste apariții îndrăznețe ale Andei Adam. Mai mult, vedeta a închis secțiunea de comentarii pentru a evita remarcile răutăcioase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 𝐀NDA ADAM 🔥 (@andaadam)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: