Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam regretă operațiile estetice? Ce a dezvăluit artista

Anda Adam regretă operațiile estetice? Ce a dezvăluit artista

Anda Adam are o obsesie de care nu poate scăpa! ”Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Anda Adam s-a schimbat foarte mult fizic de când a apelat la operațiile estetice. Artista a fost întrebată de fani pe rețelele de socializare dacă regretă faptul că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Răspunsul ei i-a uimit pe aceștia.

Anda Adam regretă operațiile estetice? Ce a dezvăluit artista

Anda Adam este aproape de nerecunoscut de când s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Artista a dezvăluit fanilor, pe Instagram, dacă regretă modificările făcute, informează Spynews.

Unele dintre intervenții sunt: mărirea sânilor, augmentarea buzelor și și-a modificat și forma nasului. Cântăreața a fost întrebată de un internaut dacă regretă că și-a pus fațete dentare, iar Anda Adam i-a răspuns:

„NICIODATĂ! Îmi pare rău că nu am făcut asta mai devreme! O dantură perfectă este greu să o ai natural, iar fațetele îți dau practic acea <<strălucire>> când zâmbești, vorbești, cartea noastră de vizită oarecum!”, a spus Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam a divorțat de soțul ei, Sorin Nicolescu?

Se zvonește în ultima vreme, că Anda Adam a divorțat de soțul ei, Sorin Nicolescu. În vara anului trecut, Anda Adam a clarificat acest aspect.

Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește.

Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, spunea Anda Adam, în vară, pentru wowbiz.ro.

Apropiații Andei Adam au explicat pentru playtech.ro că aceste zvonuri s-au iscat din cauză că în relația celor doi ar fi fost unele neînțelegeri legate de condamnarea la închisoare a lui Sorin Nicolescu.

“După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri”, au mărturisit surse din anturajul celor doi.

În luna aprilie a acestui an, Anda Adam refuza să dea detalii despre viața sa personală.

“Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an.

În schimb, tot surse din anturajul celor doi au precizat pentru impact.ro că ei doi ar mai sta împreună de dragul copilului lor.

“S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: