Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a divorțat în secret de soțul său? Ce gesturi i-au dat de gol

Anda Adam a divorțat în secret de soțul său? Ce gesturi i-au dat de gol

Anda Adam a divorțat în secret de soțul său

În presă au apărut detalii șocante despre căsnicia Andei Adam. Se pare că ea și soțul ei au divorțat în secret. Ce gesturi i-au dat de gol pe aceștia. 

Anda Adam a divorțat în secret de soțul său?

Relația dintre Anda Adam și soțul ei a început ca o poveste de dragoste frumoasă. Au format un cuplu apreciat și urmărit în mediul online, însă tot mediul online a arătat că dragostea dintre ei s-a stins și că există un potențial divorț. Din primele informații, se pare că Anda Adam nu mai are nici o poză cu soțul ei, nu mai există nici cele vechi și nici noi și mai ales, că nici nu se mai urmăresc pe Instagram, scrie spynews.ro.

Însă aceste lucruri nu sunt singurele dovezi care arată că artista s-a despărțit de soțul ei. Cei doi nu au mai fost văzuți de luni bune împreună și, mai important, aceștia au sărbătorit ziua fiice lor separat.

Până acum, nici Anda Adam și nici soțul ei nu au vorbit despre acest subiect, însă nu au negat și nici nu au afirmat dacă informațiile din presă sunt reale. În ultima perioadă au apărut detalii că cei doi nu se mai înțeleg și chiar dacă nu este nimic concret, declarațiile subtile făcute de către artistă au fost exact contrariul.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.”, a declarat Anda Adam în urmă cu ceva timp.

Zvonurile că cei doi se ceartă sunt adevărate

Chiar dacă nu s-a vorbit deloc de divorț până acum, zvonuri cum că ce doi se ceartă au apărut. În nenumărate interviuri, Anda Adam a susținut că nu toate bârfele despe divorț sunt false și că oamenii se mai ceartă deoarece nu au mereu aceleași păreri.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat cântăreața.

De asemenea, la un moment dat, Anda Adam a declarat că nu ar trece niciodată peste o violență în familie. Deși a spus că poate trece peste o infidelitate, dacă aceasta are un motiv întemeiat, peste o violență nu. Nu au existat niciodată dovezi că în familia Andei Adam ar fi vorba despre așa ceva, însă la cum arată lucrurile în ultimul timp, totul este posibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: