Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam este în scandal cu Oana Zăvoranu! Cum a reacționat artista după ce i s-a spus că arată ca un bărbat

Anda Adam este în scandal cu Oana Zăvoranu! Cum a reacționat artista după ce i s-a spus că arată ca un bărbat

GALERIE FOTO (2) Anda Adam este în scandal cu Oana Zăvoranu

Anda Adam este în scandal cu Oana Zăvoranu. Cântăreața a avut prima reacție după ce fosta soție a lui Pepe a atacat-o dur pe rețelele de socializare.

Anda Adam este în scandal cu Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a început să desființeze ușor, ușor toate vedetele din România. Nici cântăreața Anda Adam nu a scăpat de gura brunetei, însă aceasta nu a stat să înghită, ci a reacționat imediat, scrie wowobiz.ro.

Fosta soție a lui Pepe a atacat-o dur pe Anda Adam pe rețelele sociale, pe care a asemănat-o cu un bărbat. Comentariile nu s-au oprit aici. Oana a acuzat-o că-și editează fotografiile pentru a părea mai slabă decât este și multe injurii la adresa artistei.

Actrița a făcut publică o fotografie cu Anda Adam în care solista nu era în cea mai bună formă și a criticat-o aspru, folosind chiar și o poreclă: ”Andu Madam”.

Anda Adam

Anda Adam a reacționat imediat

Nici bine nu au apărut pe internet criticile Oanei Zăvoranu, că Anda Adam a sărit deja cu replica. Aceasta s-a folosit de zâmbetul strălucitor și a încercat să desființeze acuzațiile vedetei legate de corpul ei.

”N-am nici un fel de make-up, nici un fel de filtru. Să nu mai aud comentarii că, de fapt, în realitate, sunt baba-cloanța. Nu sunt nici baba-cloanța în realitate, sunt și slabă în realitate, pentru că mulți îmi spun că îmi prelucrez pozele. Sunt și super-fit în realitate și sper să mă întâlnesc cu cât mai muți dintre voi. Hai, că vin sărbătorile, trebuie să fim pozitivi”, a spus Anda Adam într-un live pe Instagram.

Arstita nu s-a oprit aici. Criticată de Oana Zăvoranu, atât ea cât și colegele ei, pentru faptul că își înseală publicul pe Instagram, cântăreața a organizat un super giveaway.

Anda Adam a mers la un centru comercial din zona Băneasa unde a cumpărat un televizor uriaș, cu o diagonală de aproape 2 metri, pe care-l face cadou în cadrul unui giveaway pe pagina ei de Instagram. Prețul unui astfel de obiect depășește 6.000 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: