Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu o atacă dur pe Andreea Bănică: „ E fomiță mare și face reclamă la orice ”

Oana Zăvoranu o atacă dur pe Andreea Bănică: „ E fomiță mare și face reclamă la orice ”

GALERIE FOTO (2) Oana Zăvoranu o atacă dur pe Andreea Bănică

Oana Zăvoranu este idignată de vedetele care fac reclamă pe rețelele de socializare la diferite produse și nu renunță să le critice. De data aceasta, bruneta a atacat-o dur pe Andreea Bănică. „Querida” a luat-o la bani mărunți pe ex solista de la Blondy.

Oana Zăvoranu o atacă dur pe Andreea Bănică: „ E fomiță mare și face reclamă la orice ”

Oana Zăvoranu nu renunță la critici. De când Pepe a anunțat că divorțează de soția sa Raluca Pastramă, bruneta a fost tot mai activă pe rețelele de socializare criticându-le pe influecerițe, dar câteva artiste de la noi. Printre acestea se numără și Andreea Bănică, care a fost taxată dur de actriță. Aceasta a postat un mesaj pe InstaStory în care spune, subtil, că o artistă de calibru mare nu ar trebui să promoveze diverse produse în mediul online, fără sens. ”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii ce o arată pe artistă preparând ceva de mâncare.

Totodată, în urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe ex solista de la Blondy. Atunci, Andreea Bănică le arăta fanilor săi cum să se machieze. „Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu, mesaj pentru ANdreea Banica

Oana Zăvoranu a ieșit la atac

După ce a criticat-o și pe Anda Adam, făcând comentarii defăimătoare la adresa acesteia. Bruneta a dat de înțeles că nu o consideră feminină și frumoasă pe Anda. „Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine.Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a mai scris Oana în urmă cu câteva zile.

La scurt timp, Anda Adam a răspuns criticilor aduse de Oana Zăvoranu la adresa ei. Cântăreața a postat un filmuleț pe InstaStory, unde a clarificat câteva aspecte referitoare la înfățișarea ei. „N-am niciun fel de make-up, niciun fel de filtru, ca să nu mai aud comentarii: vai, dar tu de fapt în realitate esti Baba Cloanța. Băi, nu sunt Baba Cloanța nici în realitate. Sunt și slabă în realitate, pentru că foarte mulți spun că-mi prelucrez buzele. Nu! Sunt și super fit în realitate și sper să mă întâlnesc cu cât mai mulți dintre voi. Hai că vin sărbătorile, trebuie să fim pozitivi și sper ca prin cadourile pe care încerc să vi le aduc săptămânal, să vă aduc puțin zâmbet pe fețele voastre!”, a spus Anda Adam zâmbitoare și pașnică pe Instagram.

Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și a transmis un mesaj disperat, după ce actrița a lansat un atac dur la adresa fiicei sale, Isabela. Cu toate că a acceptat să o jignească pe ea, soția lui Mariua Elisei se transformă când vine vorba despre fetița sa. Oana Roman este hotărâtă să o dea pe brunetă în judecată. ”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: