Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam e însărcinată? Răspunsul dat de artistă în plin scandal de infidelitate

Anda Adam e însărcinată? Răspunsul dat de artistă în plin scandal de infidelitate

GALERIE FOTO (3) Anda Adam

Anda Adam este însărcinată? Ce răspuns le-a dat aceasta fanilor pe contul ei de socializare în plin scandal din infidelitate cu soțul ei. 

Anda Adam e însărcinată?

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România și nu are nevoie de nicio prezentare. Vedeta s-a aflat de curând într-un scandal imens legat de infidelitatea soțului ei.

Mai exact, scandalul a început când Anda Adam a aflat de o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram. Deși artista și soțul său nu se urmăresc pe rețelele de socializare, aceasta știe tot ce face Sorin și chiar a reacționat într-un mod foarte urât atunci când a aflat de conversațiile dintre el și tânăra respectivă.

În ciuda acestui scandal, vedeta a fost întrebată pe contul său de Instagram de către un fan dacă este însărcinată. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, astfel că, aceasta a postat o fotografie cu ea de la sală, unde se poate observa foarte bine abdomenul plat și lucrat, spunându-le fanilor că nu este însărcinată.

Anda Adam e însărcinată? Răspunsul dat de artistă în plin scandal de infidelitate

Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în iunie 2015, la nici un an de când s-au cunoscut. Deși se zvonea la acel moment că artista ar fi însărcinată, ea a negat informațiile și abia la o lună de la nuntă, în iulie 2015, a anunțat că ea și Sorin vor deveni părinți, fiind însărcinată în cinci luni. Pe 30 noiembrie, în 2015, Anda a născut o fetiță, pe nume Evelin.

Frumoasa artistă radia de fericire alături de soțul ei, care e cu cinci ani mai tânăr, și păreau foarte îndrăgostiți. Însă, de anul trecut au început să apară zvonuri că s-au despărțit, după ce cei doi nu și-au mai pus poze împreună pe rețelele de socializare, deși până atunci, soțul ei apărea și în filmulețele de pe vlogul ei. Ei nu se mai urmăresc pe Instagram și nu au mai fost văzuți de luni bune împreună și culmea, și-au sărbătorit fiica separat.

La sfârșitul anului trecut, ea a negat că a divorțat. Anda Adam a precizat că toate informațiile care au apărut în trecut despre un așa-zis divorț ar fi complet false. Mai mult, ea a dezvăluit și ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei.

A spus sincer că ar închide ochii la o infidelitate și ar lupta pentru familie, dacă la mijloc există un motiv întemeiat, însă nu ar ierta niciodată violența,  însă nu se pune această problemă în căsnicia ei. Totodată, artista a precizat că nu este cazul și, în ciuda zvonurilor, ea și Sorin își doresc, în continuare, să meargă pe același drum, chiar dacă uneori se mai ceartă ca orice cuplu.

Ce probleme are Anda Adam cu soțul

S-a tot zvonit că Anda Adam și Sorin Niculescu au decis să se despartă și ar fi divorțat în secret, însă informația nu a fost niciodată confirmată de nici unul dintre ei. Însă, recent, Anda Adam a făcut declarații neașteptate într-un interviu. Artista a fost întrebată dacă soțul ei s-a mutat la Constanța, așa cum s-a zvonit, însă a negat și a mărturisit că cei doi încă locuiesc împreună, dar a evitat să spună dacă au divorțat sau nu.

Anda Adam e însărcinată? Răspunsul dat de artistă în plin scandal de infidelitate

”Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam.

Mai mult de atât, Anda Adam a mărturisit că Sorin nu este deloc afectat de zvonurile care au tot apărut în presă, iar asta pentru că în momentul în care au intrat într-o relație, bărbatul și-a asumat faptul că formează un cuplu cu o vedeta din showbiz.

”El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: