Redactia.ro
Home » Monden » Divorțează sau nu Anda Adam? Artista a spus adevărul

Divorțează sau nu Anda Adam? Artista a spus adevărul

Divorțează sau nu Anda Adam_ (1)

Divorțează sau nu Anda Adam? De mult timp se zvonește că Anda Adam ar fi divorțat de Sorin Nicolescu, dar niciodată vedeta nu a lămurit acest lucru. Ei bine, sătulă de situație și implicată într-un scandal cu o tânără care ar fi încercat să-l seducă pe soțul său, Anda Adam a spus adevărul despre divorț.

Divorțează sau nu Anda Adam? Artista a spus adevărul

Divorțează sau nu Anda Adam? Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a încercat să nu bage în seamă zvonurile apărute în presă legate de un posibil divort între ea și soțul său, dar acum, Anda Adam a răbufnit. Vedeta s-a decis să spună adevărul despre divorțul de Sorin Nicolescu.

Întrebată dacă s-a separat de tătăl fetiței sale, Anda a precizat că locuiește în continuare cu Sorin, dar fără a confirma principalul zvon. “Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam, implicată într-un scandal cu o tânără care ar fi încercat să-i seducă bărbatul

Artista este implicată într-un scandal de proporții după ce o tânără a acuzat-o pe Anda Adam că a jignit-o în ultimul hal pe rețelele de socializare, după ce cântăreața ar fi descoperit câteva mesaje între soțul ei și tânără. Mai mult, femeia a postat și mesajele pe care le-ar fi primit din partea Andei, iar de celalată parte, vedeta a negat că ea s-ar afla în spatele acelor mesaje.

De asemenea, celebra artistă a spus că singurul lucru care o interesează este fetița sa. În ceea ce privește părerea pe care o are soțul său cu privire la divorț, artista a spus că Sorin este detașat de situație, menționând că acesta a știut de la început că se căsătorește cu o vedetă. „El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus Anda Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: